Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

MBSR med Birthe Moksha

25. september 2019- 18:00 - 20:30

2800 kr.

MBSR Mindfulness Baseret Stress Reduktions forløb er for dig der oplever et behov for at komme mere i ro med dig selv, ned i gear, lære at regulere tankermylder, følelser indre uro og genfinde den indre balance og det naturlige glæde og overskud. Komme ud af automatpiloten og hamsterhjulet.

Både for raske og for syge, tjek med din sundhedsforsikring og arbejdsplads, mange giver tilskud til forløbet. Telefonisk samtale og visitation inden opstart.

Forløbet er et videnskabelig anerkendt stressbehandlingsforløb og et supplement til den behandling du allerede får hos din egen læge eller fysioterapeut, psykolog mm.

Det kan være i forbindelse med smerter, kroniske sygdomme, en stresset og belastet periode i dit liv, mindre børn, sygdom hos dig selv eller pårørende, søvnproblemer, sygemelding, sorg, angst og depression mm. Programmet er særlig tilrettelagt og følger internationale standarder
er forskningsbaseret og udviklet i samråd med videnskabelig dokumentation fra bla Århus Universitet Dansk Center for Mindfulness. Udviklet og grundlagt af Dr. Jon Kabat Zinn.

Du vil lære compassion og de klassiske mindfulness øvelser som åndedrætsmeditation, bodyscanning, stilhedsmeditation og gangmeditation, stående og liggende yoga og inquiry nærværssamtaler, bjergmeditation.Forløbet er kompetancegivende hvis du vil ind på en mindfulness udd på Århus Universitet. Du må påregne hjemmetræning, ca 40 min hver dag.

Tid: MBSR forløb starter den 25 sept. kl 18-20.30

Intro-aften den 28 august kl. 18-20 gratis

Sted: Skødstrup Fysioterapi Bondehaven 19 D

Pris: 2800 kr ca 30 timer inkl. lydfiler mm

 

 

Detaljer

Dato:
25. september 2019
Tidspunkt:
18:00 - 20:30
Pris:
2800 kr.
Begivenhed Kategori:

Sted

FysioDanmark Skødstrup
Bondehaven 19 D, Skødstrup
Aarhus, Region Midtjylland 8541 Danmark