Indlæser Begivenheder

← Tilbage til Begivenheder

Eve Bengta Lorenzen

Stil dit spørgsmål om mindfulness til Eve Bengta Lorenzen ©Mindfullife

Eve Bengta Lorenzen er blandt pionererne indenfor mindfulness i Danmark. Hun bidrager til forskning og udvikling af området i samarbejde med Rigshospitalets Smerteklinik, Kræftens Bekæmpelse og Sociologisk Institut på Københavns Universitet.

Eve grundlagde i 2006 Mindfullife Institute, en undervisnings- og uddannelsesvirksomhed indenfor mindfulness-baseret intervention, der tilbyder retreats og uddannelse i Danmark og i udlandet. Herunder efteruddannelse af MBSR Instruktører og andet sundhedsfagligt personale.

Har du et spørgsmål om mindfulness? Skriv til Mindfulnessguidens brevkasse her

Uddannelse

Eve Bengta Lorenzen er som den første herhjemme uddannet og certificeret MBSR-lærer fra Center for Mindfulness, ved University of Massachusetts Medical School, i USA. Herfra er hun også efteruddannet i Interpersonal Mindfulness. 
Eve er desuden uddannet lærer og ernæringsterapeut.

Bøger af Eve Bengta Lorenzen

Eve har skrevet flere bøger om Mindfulness: “Ind i Mindfulness” (L&R Business, 2010), “Fra Krise til Kærlighed – Mindfulness når livet er svært” (Borgen, 2013), “Sårbarhed – med mindfulness og accept gennem angst og smerte” (Akademisk 2015)

i 2018 har hun udgivet bogen “Selvomsorg – genvje til godhed, som vi skriver om her.

Mindfulness-baseret dialog

Eve har afholdt kurser i Mindfulness Baseret Dialog siden 2008 på baggrund af mange års træning hos bl.a Gregory Cramer, Insight Dialogue.

Compassion og smertehåndtering

Eve tilbyder efteruddannelse for MBSR instruktører i Mindful Compassion & Pain Management. Til undervisningen har hun udviklet et curriculum med beskrivelse af hver enkelt session, samt kursistmanual.

Desuden er der på baggrund af dette arbejde dannet en non-profit forening: “Foreningen til Mindfulness Baseret Rehabilitering”.

Læs mere på Mindfullife.dk

Brevkassesvar fra Eve Bengta Lorenzen

Eve Bengta Lorenzen besvarer spørgsmål omkring mindfulness i Mindfulnessguidens brevkasse. Du kan skrive til hende med spørgsmål om Mindful Compassion (selvomsorg), Mindful smertehåndtering, Mindfulness i relationen ( mindfulness baseret dialog).

Skriv til Mindfulnessguidens brevkasse her.

Her kan du læse de spørgsmål, som Eve Bengta Lorenzen har besvaret:

Det stresser mig at være mor – hvad skal jeg gøre?

Hvordan lærer jeg at stoppe op og være mindful i løbet af dagen?

Jeg savner at kunne dele mindfulness med min mand

Kan man lære mindfulness som psykisk syg?

Hvad er forskellen på mindfulnessøvelser og meditationsøvelser?

marts 2020

Power of Mindfulness – Entering Presence

28. marts- 17:00 - 4. april- 17:00
Mallorca, Mallorca Spain
13.900 kr.

En uges udvikling og træning af mindfulness værktøjer til at håndtere stress, genfinde din naturlige balance, styrke dit fokus, samt evne til ægte fordybelse og udvikling. Pris: kr. 13.900, – (plus moms for fradragsberettigede). Dette intense Mindfulness forløb afholdes på et af Mallorcas ældste klostre beliggende i utrolige natur omgivelser. Stedet er kendt for sin skønhed samt den fantastiske 360 grader panorama udsigt over hele øen, så langt dit øje kan række – maden er traditionel Majorkinsk. Prisen inkluderer: intensiv undervisning og træning…

Læs mere »

november 2020

Mindful Self-compassion og kurophold – 6 dage

29. november- 16:00 - 5. december- 16:00
Budapest Hungary
10600 kr.

En uge med Spa, Selvomsorg og Smertehåndtering i Budapest  29.november - 5. december  Mindful Compassion og kurophold er baseret på MBSR, samt Mindful Self-Compassion, og videreudviklet på baggrund af vores erfaringer bl.a. fra omfattende forskning på Rigshospitalets Tværfaglige Smertecenter. Mindful Compassion giver dig mulighed for – bevidst – at åbne til – og nære omsorg for – alt det der trænger til opmærksomhed. En sjælden mulighed for at blive guidet dybt ind i et helende nærvær. Eve’s undervisning har en meget sjælden karakter, der…

Læs mere »