Indlæser Begivenheder

← Tilbage til Begivenheder

Eve Bengta Lorenzen

Stil dit spørgsmål om mindfulness til Eve Bengta Lorenzen ©Mindfullife

Eve Bengta Lorenzen er blandt pionererne indenfor mindfulness i Danmark. Hun bidrager til forskning og udvikling af området i samarbejde med Rigshospitalets Smerteklinik, Kræftens Bekæmpelse og Sociologisk Institut på Københavns Universitet.

Eve grundlagde i 2006 Mindfullife Institute, en undervisnings- og uddannelsesvirksomhed indenfor mindfulness-baseret intervention, der tilbyder retreats og uddannelse i Danmark og i udlandet. Herunder efteruddannelse af MBSR Instruktører og andet sundhedsfagligt personale.

Har du et spørgsmål om mindfulness? Skriv til Mindfulnessguidens brevkasse her

Uddannelse

Eve Bengta Lorenzen er som den første herhjemme uddannet og certificeret MBSR-lærer fra Center for Mindfulness, ved University of Massachusetts Medical School, i USA. Herfra er hun også efteruddannet i Interpersonal Mindfulness. 
Eve er desuden uddannet lærer og ernæringsterapeut.

Bøger af Eve Bengta Lorenzen

Eve har skrevet flere bøger om Mindfulness: “Ind i Mindfulness” (L&R Business, 2010), “Fra Krise til Kærlighed – Mindfulness når livet er svært” (Borgen, 2013), “Sårbarhed – med mindfulness og accept gennem angst og smerte” (Akademisk 2015)

i 2018 har hun udgivet bogen “Selvomsorg – genvje til godhed, som vi skriver om her.

Mindfulness-baseret dialog

Eve har afholdt kurser i Mindfulness Baseret Dialog siden 2008 på baggrund af mange års træning hos bl.a Gregory Cramer, Insight Dialogue.

Compassion og smertehåndtering

Eve tilbyder efteruddannelse for MBSR instruktører i Mindful Compassion & Pain Management. Til undervisningen har hun udviklet et curriculum med beskrivelse af hver enkelt session, samt kursistmanual.

Desuden er der på baggrund af dette arbejde dannet en non-profit forening: “Foreningen til Mindfulness Baseret Rehabilitering”.

Læs mere på Mindfullife.dk

Brevkassesvar fra Eve Bengta Lorenzen

Eve Bengta Lorenzen besvarer spørgsmål omkring mindfulness i Mindfulnessguidens brevkasse. Du kan skrive til hende med spørgsmål om Mindful Compassion (selvomsorg), Mindful smertehåndtering, Mindfulness i relationen ( mindfulness baseret dialog).

Skriv til Mindfulnessguidens brevkasse her.

Her kan du læse de spørgsmål, som Eve Bengta Lorenzen har besvaret:

Det stresser mig at være mor – hvad skal jeg gøre?

Hvordan lærer jeg at stoppe op og være mindful i løbet af dagen?

Jeg savner at kunne dele mindfulness med min mand

Kan man lære mindfulness som psykisk syg?

Hvad er forskellen på mindfulnessøvelser og meditationsøvelser?

november 2019

Mindful compassion og kurophold

7. november- 10:00 - 14. november- 14:00
14900 kr.

En uge med Spa, Selvomsorg og Smertehåndtering i Budapest  7.-14. november  Mindful Compassion og kurophold er baseret på MBSR, samt Mindful Self-Compassion, og videreudviklet på baggrund af vores erfaringer bl.a. fra omfattende forskning på Rigshospitalets Tværfaglige Smertecenter. Mindful Compassion giver dig mulighed for – bevidst – at åbne til – og nære omsorg for – alt det der trænger til opmærksomhed. En sjælden mulighed for at blive guidet dybt ind i et helende nærvær. Eve’s undervisning har en meget sjælden karakter, der på nærende…

Læs mere »

januar 2020

Nytårsretreat med stilhed, spa & mindful compassion

3. januar 2020- 15:00 - 5. januar 2020- 15:00
MARIENLYST STRANDHOTEL, Ndr. Strandvej 2
Helsingør, 3000
5.700 kr.

Dato:  3. – 5. januar 2020 Pris 6.500 kr (ex moms for virksomheder) Spar 800 kr ved tilmelding inden 1. november 2019 Early bird pris: 5.700 kr Når vi kan starte et nyt år med et åbent hjerte, åbner vi samtidigt til en retning i livet, som er i overensstemmelse med vores sande væsen og væren. Det er ikke nytårsforsætter og planer, der støtter denne kurs. Derimod at lade kroppen mærke, at vi er her. At vi ønsker at være der for os selv…

Læs mere »

Mindful compassion og ayurveda kurophold

18. januar 2020- 17:00 - 1. februar 2020- 08:00
Indien, Kovalam India
15.675 kr.

2 uger med Mindfulness og Ayurveda-behandlinger i Syd-Indien Kurstedet er et velfungerende Ayurvedisk Resort. Det er prisvindende og personalet har stor erfaring, så der er sørget for de bedst mulige ydre rammer, for at du kan slappe af og komme til kræfter. Der vil være 3 daglige mindfulness-lektioner rettet imod at bringe mere robusthed, lethed og glæde ind i hverdagen samt styrke evnen til at håndtere krise, stress, sygdom og smerte. Mindful Compassion & Ayurveda kurophold er baseret på MBSR, samt Mindful Self-Compassion, og videreudviklet på baggrund…

Læs mere »

marts 2020

Power of Mindfulness – Entering Presence

28. marts 2020- 17:00 - 4. april 2020- 17:00
Mallorca, Mallorca Spain
13.900 kr.

En uges udvikling og træning af mindfulness værktøjer til at håndtere stress, genfinde din naturlige balance, styrke dit fokus, samt evne til ægte fordybelse og udvikling. Pris: kr. 13.900, – (plus moms for fradragsberettigede). Dette intense Mindfulness forløb afholdes på et af Mallorcas ældste klostre beliggende i utrolige natur omgivelser. Stedet er kendt for sin skønhed samt den fantastiske 360 grader panorama udsigt over hele øen, så langt dit øje kan række – maden er traditionel Majorkinsk. Prisen inkluderer: intensiv undervisning og træning…

Læs mere »