Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Stilhedsretreat ved Vesterhavet 5 dage

8. august 2023 - 13. august 2023

7000 kr.

Fordybelse i meditation, mindfulness og hjertets iboende ressourcer med Gull-Maja la Cour og Jacob Piet.

Dette 5-dages stilhedsretreat inviterer til at fordybe bevidst nærvær og klarhed samt kontakt til hjertefølelser som venlighed, kærlighed, taknemmelighed og medfølelse.

Den meditative fordybelse bygges gradvist op gennem dagene. Vi begynder med former for praksis der hjælper til at slippe fysiske og mentale spændinger. Herfra bliver det muligt at komme til stede med os selv og hinanden på en naturlig og afspændt måde. Med afsæt i et frisat nærvær og med god forankring i kroppen går vi videre med øvelser, der kan bringe liv, kraft og energi ind i processen. Vi vil arbejde med at stabilisere opmærksomheden og skærpe den naturlige klarhed i bevidstheden. Gennem dagene vil vi arbejde med at mærke hjertet og bringe følelsesfylde og sensitivitet ind i den meditative praksis. Perspektivet for retreatet er at kunne drage hjem med inspiration til at bringe disse kvaliteter ind i dit liv i interaktion og samvær med andre.

Den storslåede natur omkring Øster Løkke, hvor Vesterhavets vildskab og vidde møder jordens kraft og fylde, er en unik støtte i det meditative arbejde med at etablere en dybere kontakt til den indre natur.

Dagene vil foregå i en vekselvirkning mellem siddende meditationer, gående meditationer, mindful yoga, bevægelse og afspænding. Med stilheden som klangbund vil der desuden være afgrænsede perioder med kontemplative udvekslinger, såvel som tid og plads til spørgsmål og dialog omkring de meditative anvisninger. For at støtte dig bedst muligt i retreat-processen vil der undervejs være mulighed for en eller flere individuelle samtaler med underviserne.

Vi vil læne os ind i stilhedens ro, retreatrytmens faste puls og den smukke natur, der til sammen giver optimale forudsætninger for den meditative, kropslige og eksistentielle fordybelsesproces.

Dette retreat kan godkendes som et af de fire obligatoriske retreats på MBSR-uddannelsen ved Dansk Center for Mindfulness, Aarhus Universitet.

Underviserne

Gull-Maja la Cour er psykolog, certificeret yogalærer og uddannet underviser i mindfulness og meditation. Jacob Piet er psykolog, ph.d. i mindfulness og certificeret til at varetage undervisning og uddannelse i Mindfulness baseret stress reduktion (MBSR) gennem omfattende træning og supervision af Jon Kabat-Zinn og Saki Santorelli.

Sted

Stilhedsretreatet afholdes på Øster Løkke beliggende på toppen af klitterne og med udsigt til Vesterhavet.

Den storslåede natur omkring Øster Løkke, hvor Vesterhavets vildskab og vidde møder jordens kraft og fylde, er sammen med efterårets naturligt indadvendte og tilbagetrukne energi en unik støtte i det meditative arbejde med at etablere en dybere kontakt til den indre natur.

Adressen er Løkkevej 40, Trans, 7620 Lemvig.

Tid

Retreatet varer 8.-13. august 2023.

På ankomstdagen er du velkommen fra kl. 17, så der er god tid til at finde dit værelse og lande.

Praktisk

Du bedes medbringe sengetøj, håndklæde samt tæppe, pude, underlag og tøj der egner sig til yoga og meditation. Medbring desuden udendørs tøj og sko der passer til efterårets omskiftelige vejr.

Det er også muligt at leje sengetøj på Øster Løkke til 75 kr. pr. sæt og håndklæder til 25 kr. pr. sæt. Kosten er vegetarisk og så vidt muligt økologisk.

Tilmelding

Undervisning: 3500,- kr.

Kost og logi (dobbeltværelse): 3500,- kr.

Kost og logi (enkeltværelse m. bad på gangen): 4700,- kr.

Kost og logi (enkeltværelse m. eget bad): 5700,- kr.

Forplejning inkluderer kaffe/ the, frugt, morgenmad, frokost og aftensmad. Kosten er vegetarisk og så vidt muligt økologisk.

Vi har prioriteret at reservere nogle pladser til mennesker med begrænsede økonomiske midler. Hvis dette er relevant så skriv til os.

TILMELDING

 

Detaljer

Start:
8. august 2023
Slut:
13. august 2023
Pris:
7000 kr.
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Jacob Piet

Sted

Øster Løkke
Løkkevej 40
Lemvig, 7620 Danmark