Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Stilhedsretreat ved Vesterhavet 5 dage

18. oktober - 23. oktober

7200 kr.
Gull-Maja la Cour og Jacob Piet

Fordybelse i meditation, mindfulness og hjertets iboende ressourcer med Gull-Maja la Cour og Jacob Piet 18.-23. oktober 2022

Dette 5-dages stilhedsretreat er en invitation til at fordybe, inderliggøre og nære kontakten til dig selv og din indre natur.

Gennem meditation, yoga og hjertepraksis samt kontakt til naturen og stilhedens ro, vil vi i fællesskab arbejde med at åbne os dybere for det nuværende øjeblik. Ud fra en autentisk kontakt med dig selv og dine indre ressourcer kan det blive muligt at møde verden – og være i verden – mere ægte, nøgent, balanceret og helt. Det er en vej til glæde, livskvalitet og større indre frihed.

Dagene vil foregå i en vekselvirkning mellem siddende meditationer, gående meditationer, mindful yoga, bevægelse og afspænding. Med stilheden som klangbund vil der desuden være afgrænsede perioder med kontemplative udvekslinger, såvel som tid og plads til spørgsmål og dialog omkring de meditative anvisninger.

For at støtte dig bedst muligt i retreat-processen vil der undervejs være mulighed for en eller flere individuelle samtaler med underviserne.

Sted

Stilhedsretreatet afholdes på Øster Løkke beliggende på toppen af klitterne og med udsigt til Vesterhavet.

Den storslåede natur omkring Øster Løkke, hvor Vesterhavets vildskab og vidde møder jordens kraft og fylde, er sammen med efterårets naturligt indadvendte og tilbagetrukne energi en unik støtte i det meditative arbejde med at etablere en dybere kontakt til den indre natur.

Adressen er Løkkevej 40, Trans, 7620 Lemvig.

Tid

Retreatet begynder tirsdag d. 18. oktober kl. 19 og afsluttes søndag d. 23. oktober kl. 15.

På ankomstdagen er du velkommen fra kl. 17, så der er god tid til at finde dit værelse og lande.

Praktisk

Du bedes medbringe sengetøj, håndklæde samt tæppe, pude, underlag og tøj der egner sig til yoga og meditation. Medbring desuden udendørs tøj og sko der passer til efterårets omskiftelige vejr.

Det er også muligt at leje sengetøj på Øster Løkke til 75 kr. pr. sæt og håndklæder til 25 kr. pr. sæt. Kosten er vegetarisk og så vidt muligt økologisk.

Tilmelding

Dette er et lille eksklusivt retreat med plads til max 16 deltager. Det er åbent for alle der ønsker at fordybe deres meditationspraksis. Tilmeldingen foregår løbende efter først-til-mølle-princippet.

Prisen er alt inklusiv (overnatning, mad og undervisning)

Dobbeltværelse kr. 6.200

Enkeltværelse m. bad på gangen kr. 7.200

Enkeltværelse m. eget badeværelse kr. 7.800

TILMELDING

 

Detaljer

Start:
18. oktober
Slut:
23. oktober
Pris:
7200 kr.
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Jacob Piet

Other

Underviserens uddannelse
MBSR-lærer fra Aarhus Universitet/UMass, Certificeret MBSR-lærer fra UMass
Sprog
Dansk
Undervisningsform
Fysisk fremmøde
Målgruppe
For alle
Landsdel
Region Nordjylland

Sted

Øster Løkke
Løkkevej 40
Lemvig, 7620 Danmark