Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Stilhedsretreat ved Limfjorden 5 dage

9. august 2022 - 14. august 2022

7200 kr.

Fordybelse i mindfulness og meditation med Gull-Maja la Cour og Jacob Piet 9.-14. august 2022

Dette 5-dages stilhedsretreat inviterer til at fordybe bevidst nærvær og klarhed samt kontakt til hjertefølelser som kærlig-venlighed, taknemmelighed og medfølelse.

Dagene vil foregå i en vekselvirkning mellem siddende og gående meditationer, mindful yoga, bevægelse og afspænding. Med stilheden som klangbund vil der være afgrænsede perioder med kontemplative udvekslinger, såvel som tid og plads til spørgsmål og dialog omkring de meditative anvisninger.

For at støtte dig bedst muligt i retreatprocessen vil der undervejs være mulighed for en eller flere individuelle samtaler med underviserne.

Sted

Stilhedsretreatet afholdes på Duegården som er beliggende i et naturskønt og fredet område.Adressen er Flade Klit 11, 7900 Nykøbing Mors.

Naturen omkring Duegården er fredet og helt unik. Udsigten fra klinterne, som stiger 70 meter op fra strandkanten, kan være med til at nære en følelse af frihed og vidde.

Tid

Retreatet begynder tirsdag d. 9. august kl. 18 og afsluttes søndag d. 14. august kl. 15. På ankomstdagen er du velkommen fra kl. 17, så der er god tid til at finde dit værelse og spise aftenmad.

Praktisk

Du bedes medbringe sengetøj, håndklæde samt tæppe, pude, underlag og tøj der egner sig til yoga og meditation.

Medbring desuden udendørs tøj og sko der passer til vejret. Det er også muligt at leje sengelinned og håndklæde på Duegården til 75 kr.

Kosten er vegetarisk og så vidt muligt økologisk.

Tilmelding

Retreatet er åbent for alle der ønsker at fordybe deres meditationspraksis. Tilmeldingen foregår løbende efter først-til-mølle-princippet.

Prisen er alt inklusiv (overnatning, mad og undervisning)

Dobbeltværelse kr. 6.200

Enkeltværelse kr. 7.200

Hvis du ikke har mødt underviserne før, beder vi dig vedhæfte et par linjer om dig selv, din erfaring med mindfulness og meditation samt din motivation for at deltage. Herefter modtager du en faktura med betalingsoplysninger. Din plads er sikret, når vi har modtaget din indbetaling.

TILMELDING

Detaljer

Start:
9. august 2022
Slut:
14. august 2022
Pris:
7200 kr.
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Jacob Piet

Sted

Duegården
Flade Klit 11, Nykøbing Mors
Morsø, Region Nordjylland 7900 Danmark