Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Stilhedsdag ved det naturskønne Vosnæs

5. november 2022- 09:30 - 15:30

kr.750

Stilhedsdag ved det naturskønne Vosnæs

Trænger du til mindfulness eller ønsker du at fordybe din mindfulness praksis? Måske ønsker du dig bare en dag med fuld nærvær med dig selv eller tid og ro til at lytte indad og lytte til kroppens indre?

Kursusbeskrivelse

Jeg afholder løbende stilhedsdage ifm. mine 8 ugers MBSR – Mindfulness Baseret Stress Reduktionsforløb her i Vosnæs. I den forbindelse vil der som tidligere blive åbnet op for nogle få ekstra pladser til dig der tidligere har prøvet at være i stilhed.

Du kan have gået på et af mine eller mine kollegaeres MBSR hold eller have anden erfaring med mediation.

Vi vil fordybe vores mindfulness praksis i de naturskønne omgivelser og med undtagelse af introduktion og afslutning vil dagen foregå i tavshed.

Stilhedsdagen giver dig mulighed for at integrere din mindfulness praksis dybere i dit liv. Vi vil arbejde videre med de meditationer, som du måske kender fra dit MBSR kursus og du vil også blive introduceret til nogle få nye øvelser.

Livet er altid i bevægelse, alting forandrer sig. Vinter afløses af forår og forår afløses af sommer osv. Den ene dag regner og rusker det og den anden dag skinner solen. Sådan er det også med vores sind og krop. Og neden under det hele vibrerer en stille strøm af væren og samhørighed. Ofte har vi så travlt, at vi ikke mærker denne lille vibration. Måske vil du møde det i glimt, når du sætter tempoet ned, når du ikke skal være der for andre, og når du bliver guidet til at være i nuet igen og igen.

Indhold
De praktiske øvelser vil veksle mellem siddende meditationer, kropsscanninger, mindfulness yoga, mindful spisning, loving-kindness samt gående meditation i de naturskønne omgivelser.

Om underviseren

Kurset afholdes af Lene Jensen, som er uddannet ergoterapeut, psykoterapeut (MPF) og mindfulness baseret stress reduktions lærer (MBSR). Hun har 17 års erfaring som selvstædig psykoterapeut med egen praksis, siden 2005. Hendes ypperste kvalitet er hendes nærvær og evnen til at skabe tryghed og ro. Du vil som kursist blive mødt af et varmt hjerte, stor erfaring og et ønske om at lindre din lidelse, så du finder din vej i dit liv.

Lene har den 2 årige uddannelse som MBSR underviser fra Dansk Center for Mindfulness ved Århus Universitet. Hun har afholdt mange forløb i eget regi og underviser pt. i MBSR på klinik for funktionelle lidelser på Aarhus Universitet Hospital. Derudover er hun tilknyttet foreningen for nærværende død, hvor hun sammen med en kollega underviser professionelle på hospice i MBSR.

Praktisk information

Dagen afholdes i rekreative omgivelser lige ned til vandet og skoven hos Lene Jensen, Vosnæsvej 26 8541 Skødstrup.

Parkering foregår på offentligt p – plads 300 m fra kursusstedet.

Tid: Lørdag den 5 november fra 9.30 – 15.30.

Du skal selv medbringe egen frokost. Der serveres kaffe, te, frugt og snacks i løbet af dagen. Medbring løst tøj og indendørs sko eller sokker samt tøj og sko til udendørs brug, vandflaske og håndklæde hvis du vil i vandet i pauserne.

Jeg har måtter, puder og tæpper, men hvis du hellere vil bruge dit eget udstyr, er du velkommen til det.

Der er plads til 10 deltagere og prisen er 750 DKK.

Tilmelding

Du kan læse mere om mig, min baggrund eller se en film om MBSR på
https://mindfulness-lenejensen.dk/mindfulness/

Tilmeld dig til “Stilhedsdag ved det naturskønne Vosnæs’ her: 

Kontakt mig for nærmere information.
Tlf: 28104566
Email: [email protected]

Kærlig hilsen

Lene Jensen

Detaljer

Dato:
5. november 2022
Tidspunkt:
09:30 - 15:30
Pris:
kr.750
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Mindfulness – Lene Jensen
Telefon
28104566
E-mail
lene@mindfulness-lj.dk
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Vosnæsvej 26, 8541 Skødstrup
Vosnæsvej 26
Skødstrup, Aarhus, Østjylland 8541 Danmark
Telefon
28104566
Se Sted hjemmeside