Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

MBSR hos Aftenskolen Skanderborg-Ry

7. oktober 2022- 13:00 - 15:30

1800 kr.

Forløb hos Aftenskolen Skanderborg-Ry

8 ugers MBSR mindfulness forløb hos Ry Yoga ved MBSR-lærer/mindfulness underviser Tanja Krogh-Brandt (MBSR = Mindfulness baseret stress reduktion).

Tidspunkt: Start d. 1. oktober 2022 om fredagen kl. 13.00 – 15.30

Datoer: På følgende fredage:
Modul 1 – 1/10
Modul 2 –14/10
Modul 3 – 28/10
Modul 4 – 4/11
Modul 5 – 11/11
Modul 6 – 18/11
Modul 7 – 25/11
Modul 8 – 2/12
(ingen undervisning i uge 42)

Pris: kr. 1.800,- (max. 8 deltagere)

Beskrivelse af hold:
Oplever du en stresset hverdag, og mangler du ro og balance i dit liv? Forløbet er for alle, der gerne vil opleve mere nærvær, indre ro og glæde i en travl hverdag og samtidig få en større robusthed i de situationer, hvor vi alle fra tid til anden oplever stressbelastning, og ønsker at skabe større overblik og klare tanker. Det kan også være til dig, der oplever søvnproblemer, uro, bekymring, angst eller smerter i kroppen.

MBSR er et 8 ugers videnskabeligt veldokumenteret øvelses- og træningsprogram, hvor vi mødes 1 gang om ugen (2,5 timer) og arbejder med mindfulness og meditationer som mentaltræning.

Programmet er udviklet til at se, forstå og håndtere signalerne på stress, bekymring og ubalance i livet. Du vil lærer dig selv bedre at kende og bliver mere bevidst om hvordan du har det, hvad du har brug for, så du får overblik og indre stilhed til at tage de rette beslutninger for dig.

Når vi træner i mindfulness meditation og nærværsøvelser, åbner der sig en verden i os selv, vi ikke normalt mærker, fordi vi ofte har skåret kontakten fra til vores krop og sanser. Der ligger ikke desto mindre uanede ressourcer og selvhelende kræfter i os selv, som vi gennem nærværstræning kan få adgang til. Vi vil træne i en mere bevidst tilgang og kærlig egenomsorg til dig selv og kroppen.

Det er et velstruktureret gruppeforløb som består af 8 ugers træning i mindful yoga, kropsskanning, åndedræts og stilhedsmeditation, gående meditation, psykoedukation og stresshåndtering og daglig nærværstræning, som vi kan overføre til alle livets gøremål.

Man skal være indstillet på at lave dagligt hjemmeøvelser ca. 30-45 min. for at få det fulde udbytte af forløbet. Der vil blive udleveret adgang til lydfiler og skriftligt materiale.

Om underviseren:
Underviser er Tanja Krogh-Brandt, uddannet MBSR mindfulness underviser fra Århus Universitet, Dansk Center for Mindfulness, i samarbejde med Brown University, USA, og underviser i det originale og evidensbaseret udgave af 8 ugers mindfulness forløb.

Tanja er indehaver af Mindful Vision, hvor hun udbyder mindfulness/MBSR via individuelle samtaler og hold til private og kommuner. Hun har desuden 20 års erfaring som autoriseret ergoterapeut i sundhedssektoren.

Hun har igennem mange år trænet, undervist og rådgivet mennesker med vidt forskellige mentale og fysiske udfordringer, som har stået i stressede livssituationer og har haft brug for nye redskaber og indsigter til at genvinde styrken i eget liv. Se mere på www.mindfulvision.dk

Tilmelding: Aftenskolen Skanderborg-Ry

Detaljer

Dato:
7. oktober 2022
Tidspunkt:
13:00 - 15:30
Pris:
1800 kr.
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Tanja Krogh-Brandt
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Ry Yoga
Boeletvej 35, Ry
Skanderborg, Region Midtjylland 8680 Danmark