Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Mindfulness – Praksisdag i stilhed – Frihedens 7 kvaliteter

8. oktober 2022

750 kr. – 950 kr.

Frihedens 7 Kvaliteter – 7 Factors of Awakening

Praksisdagen er en invitation til at fordybe sin meditationspraksis, til at finde inspiration i guidede meditationer og oplæg samt mærke glæden og nærværet ved at meditere i fællesskabet med andre.

Dagen vil være inspireret af den Buddhistiske lære om Frihedens 7 Kvaliteter også kendt som The 7 Factors of Awakening: Mindfulness, Undersøgende interesse, Hjertemod, Glæde, Ro, Koncentration og Sindsligevægt.

Dagen introduceres af Lisbeth og Christin, og der vil være korte oplæg til at støtte vores meditationspraksis. Meditationerne guides, og der vil også være perioder med stilhed.

Der er underlag og stole til rådighed, men medbring selv puder, tæpper og andet, du tænker vil gøre dagen behagelig for dig. Der bliver serveret te/kaffe/vand, frugt og kiks i løbet af dagen, så tage gerne en madpakke med til din frokost. Kom i løst, behageligt og varmt tøj – og overtøj efter vejrudsigten.

Tilmelding: https://christinilleborg.dk/events/praksis-retreatdag-frihedens-7-kvaliteter/

Pris: Kr. 750 – 950. Stud/Alm pris. Indbetaling af beløbet betragtes som en bindende tilmelding og kan som udgangspunkt ikke tilbagebetales. Kontakt Christin ved spørgsmål.

Undervisere: Christin Illeborg: Meditationslærer, mentor og leder af Nordic Dharma, med undervisning til private og virksomheder. Christin underviser mindfulness-baserede kurser og indsigtsmeditation. Hun leder meditationsretreats, workshops og studiegrupper. Christin er medgrundlægger af Copenhagen Insight Meditation. Hun har studeret sekulær buddhisme ved Bodhi College og har i 2022 fuldført deres Dharma teacher training som elev af Christina Feldmann UK. Før Christin blev meditationslærer på fuld tid, var hun uddannet og arbejdede som filmklipper DDF. Se Christins hjemmeside www.christinilleborg.dk

Lisbeth Stampe Frølich, 22 år som klinisk psykolog med personlig og faglig erfaring med, hvad der styrker, heler og glæder os, og hvad der fremmer ro og accept og en større lethed i livet. Egen meditationspraksis gennem de sidste ca. 15 år. Uddannet i MBSR på højeste (certificerings-)niveau), fast supervision hos Saki Santorelli, halvårlige retreats i ind og udland. Se Lisbeths hjemmeside www.lisbethfroelich.dk

Detaljer

Dato:
8. oktober 2022
Pris:
750 kr. – 950 kr.
Hjemmeside:
View Website →

Arrangører

Nordic Dharma
Lisbeth Stampe Frølich

Sted

Manuvision Huset
Bernhard Bangs Allé 25, 2 sal
Frederiksberg, Region Hovedstaden 2000 Danmark
+ Google Maps