Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Introkursus til Mindfulness

18. september 2021- 09:00 - 12:00

999 kr.

Kunne du tænke dig at vide mere om mindfulness og om hvordan du får det tilpasset i en travl hverdag så er dette introkursus måske noget for dig.

Oplever du nogle gange at dine tanker kører i ring, eller at det primært er de negative eller bedømmende tanker der fylder mest. Oplever du til tider, at det kan være svært at falde i søvn pga. tankerne eller at de blot gør dig i dårligt humør, mere bekymret og mindre nærværende. Og kan du få oplevelsen af ikke at kunne stoppe tankerne eller finde ro med det der er – så læs med lidt endnu.

I mindfulness finder du netop helt konkrete redskaber til at finde indre balance og mere ro både i din krop og i dit sind. Et af de vigtigste værktøjer du lærer at bruge, er din vejrtrækning – det at holde fuld fokus på den og på hvad der sker i din krop når du trækker vejret.

Gennem mindfulness lærer du også værdien – eller jeg burde måske sige kunsten – i at blive opmærksom på øjeblikket og opøver dermed evnen til at være mere nærværende og vigtigst af alt opdage når du ikke er nærværende.

På dette introkursus vil du også stifte bekendtskab med de forskellige mentale grundindstillinger indenfor mindfulness som fx at give slip, at acceptere og at praktisere ikkedømmende adfærd – både overfor dig selv og andre.

Mindfulness er godt for mange ting. Rigtig meget forskning viser blandt andet at daglig mindfulnesspraksis sænker niveauet af stresshormoner, giver mere ro, mindre tankemylder og et bedre humør. Så hvorfor ikke afprøve det?

introkurset vil du

  • blive introduceret til hvad mindfulness er
  • blive guidet gennem forskellige brugbare øvelser og meditationer
  • få mulighed for at stille spørgsmål og udveksle erfaringer med de andre deltagere
  • blive vejledt i hvordan du bedst opbygger en mindfulnesspraksis på egen hånd som passer netop til dig og dit liv
  • få adgang til både skriftligt kursusmateriale samt lydfiler du kan downloade og bruge også efter introkurset er færdigt.

Praktiske oplysninger

Hvornår:

Kurset løber over weekenden d. 18-19/9-2021 – det vil sige kan skal komme både lørdag og søndag.

Der bliver 2 hold man kan tilmelde sig – der er 5-6 pladser på hvert hold – et fra kl. 9.00-12.00 og et fra kl. 13.00-16.00.

Der er mulighed for at booke overnatning på stedet. Vi har to værelser (dobbelt) prisen for en overnatning betales separat og koster 600 kr for 2 personer i samme værelse og 500 kr for enkelt værelse. Dette er inklusiv morgenmad – Aftal med mig og der er plads.

Medbring:

Yogamåtte og tæppe evt meditationspude og tag blødt tøj på – noget du kan bevæge dig i.

Der vil blive serveret lidt forfriskninger samt kaffe/the på kurset.

Hvordan tilmelder du dig og betaler?

Send en mail til [email protected] eller en sms til 40714166. Hvis du køber retreatet til dig selv, kan prisen betales i to rater. Den første ved tilmelding på 500kr og den anden senest d. 1/9 på 499. Betalingen kan ske ved bankoverførsel eller mobilepay.

Ved afmelding før 1/9 beholdes administrationsgebyr på 300kr efter den 14/9 refunderes beløbet ikke.

BONUS: Ved bookning får du 399kr i rabat til et fremtidig 8 ugers kursus (MBSR) eller retreat efter eget valg.

Håber meget at se dig

Namaste

LÆS MERE

Detaljer

Dato:
18. september 2021
Tidspunkt:
09:00 - 12:00
Pris:
999 kr.
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Mindyourlife ved Louise Gorell Mackenhauer
Telefon
+4540714166
E-mail
mindyourlife8@gmail.com
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Rødhus Gl. Skole B&B
Strandfogdensvej 8
Pandrup, Nordjylland 9490 Danmark
Telefon
40714166