Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Mindfulnessday – gratis Mindfulness event i Roskilde og mange andre steder i landet

12. september 2023- 17:30 - 18:30

MINDFULNESSDAY i samarbejde med Århus Universitet.

Gratis events 12.september i hele landet – se alle events her af forskellige undervisere i hele landet – fysisk fremmøde og online: https://www.facebook.com/events/237629269264688/

Event af MINDFUL-U i Roskilde er kl.17.30-18.30

Mindfulness Day er en årlig begivenhed den 12. september, hvor der skabes opmærksomhed om fordelene ved mindfulness verden over.

Mange har hørt ordet mindfulness, men ikke mange ved, at mindfulness, når det praktiseres ud fra evidensbaserede metoder, kan nedsætte stress, angst og depression og forbedre vores opmærksomhed, empati, humør og modstandskraft.

Er du nysgerrig på, hvad mindfulness er og hvordan det virker, så kom og oplev på egen krop, hvordan det føles at meditere i fællesskab med andre. Hør om vores forskningsresultater og find ud af, hvordan du kan bruge mindfulnesstræning i din hverdag.

Vi har events forskellige steder i Danmark samt online, og det er gratis og helt uforpligtende.

Vi laver pop-up meditation i samarbejde med dedikerede undervisere, der har taget forløb for professionelle i MBSR (mindfulness-baseret stressreduktion) eller TIC (træning i compassion) ved Dansk Center for Mindfulness. De stiller frivilligt op og tilbyder dig en gratis pop-up meditation og fortæller om, hvad mindfulness betyder for dem. Udover de åbne events, så foregår der også nogle lukkede events rundt omkring i landet på arbejdspladserne.

TILMELDING og spørgsmål: på e-mail: [email protected] eller på tlf. 26 17 09 55

Læs mere på: www.mindful-u.dk

Detaljer

Dato:
12. september 2023
Tidspunkt:
17:30 - 18:30
Begivenhed Kategorier:
, ,

Arrangør

Berit Larsen
Telefon
26170955
E-mail
beritlarsen@mindful-u.dk
Se Arrangør hjemmeside