Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

8 ugers MBSR forløb – mindfulnessbaseret stressreduktion

20. september 2022- 16:00 - 18:30

3600 kr.

Velkommen til MindfulMe v. Stig Berg

MindfulMe udbyder 8 ugers MBSR forløb med start 20. september 2022.

Forløbet foregår hver tirsdag fra kl. 16:00 til 18.30. Undervisningen foregår i MindfulMe´s lokaler i Frederikssund, Ny Østergade 5A, 1.

Efter 6. gang vil der blive afholdt en stilheds/retrætedag fra kl. 9:00 – 16:00. Retrætedagen er en del af forløbet. Dagen afholdes samme sted.

Bemærk, at der også er undervisning i efterårsferien.

Hvad kan jeg forvente ?

Der vil blive undervist efter det 8 ugers program, som Jon Kabat-Zinn, grundlæggeren af MBSR programmet har undervist.

Forløbet er en vekslen mellem meditation og Yoga. Der vil blive introduceret fokus punkter til øvelserne. Hensigten med disse er, at skabe refleksioner mellem deltagere og underviser og deltagere i mellem. Refleksionerne har til formål, at deltageren finder sine veje at praktisere mindfulness i hverdagen.

Vejen til stressreduktion er det, der sker mellem de ugentlige mødegange. Derfor er det vigtigt at kunne sætte ca. 45. minutter af dagligt til, at træne øvelser og udfyldelse af ugeskemaer m.m. Der vil løbende blive sendt lydfiler til brug hjemme. Øvelserne er enten en meditation eller yoga øvelse. Skriftlig materiale og lydfiler er inkluderet i prisen.

Praktisk information;

Der er yogamåtter, tæpper og meditationspuder til rådighed. Ønsker du ekstra puder m.m. er du velkommen til at medbringe dine egne.

Dette er rammerne omkring forløbet;

der er ikke pauser den enkelte mødegang.

Undtaget er retrætedagen, hvor der er indlagt flere pauser.

Underviseren har tavshedspligt og lægger op til tavshedspligt i gruppen.

Det kan anbefales, at læse mere detaljeret om forløbet på min hjemmeside. Her kan du blandt andet læse, hvad et forløb kan give dig.

Jeg har brug for sammen med dig at have en samtale før tilmelding til kurset. Hensigten er, at vi begge bliver afklaret om et MBSR forløb er det rette for dig på nuværende tidspunkt. Se mere på hjemmeside.

Om Stig Berg

Jeg har en baggrund, som socialpædagog. Jeg har undervist i MBSR programmet i en årrække og deltagere har været stressramte. Jeg er uddannet kvalificeret mindfulness lærer fra Dansk center for Mindfulness Aarhus universitet, samt certificeret Sofia Manning coach hos Sofia Manning – en ICF certificeret uddannelse.

LÆS MERE

Detaljer

Dato:
20. september 2022
Tidspunkt:
16:00 - 18:30
Pris:
3600 kr.
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Stig Berg

Sted

MindfulMe
Ny Østergade 5A, 1.
Frederikssund, 3600
Telefon
28701371
Se Sted hjemmeside