Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Stilhedsretreat i Norge

24. oktober 2023 - 29. oktober 2023

9550 kr.

Fordybelse i meditation, mindfulness og hjertets iboende ressourcer med Gull-Maja la Cour og Jacob Piet.

Dette 5-dages stilhedsretreat er en invitation til at fordybe, inderliggøre og nære kontakten til dig selv og din indre natur.

Gennem meditation, yoga og hjertepraksis samt kontakt til naturen og stilhedens ro, vil vi i fællesskab arbejde med at åbne os dybere for det nuværende øjeblik. Ud fra en autentisk kontakt med dig selv og dine indre ressourcer kan det blive muligt at møde verden – og være i verden – mere ægte, nøgent, balanceret og helt. Det er en vej til glæde, livskvalitet og større indre frihed.

Retreatet foregår på Nord-Hidle, en lille ø ud for Stavanger, som omkranses af hav og himmel. Her er fredelige, landlige omgivelser med bl.a. vandrestier, udsigtspunkter og gamle egetrær. Vi kommer tæt på den ydre naturs udfoldelse som giver en unik støtte i det meditative arbejde med at etablere en dybere kontakt til den indre natur.

Dagene vil foregå i en vekselvirkning mellem siddende meditationer, gående meditationer, mindful yoga, bevægelse og afspænding. Med stilheden som klangbund vil der desuden være afgrænsede perioder med kontemplative udvekslinger, såvel som tid og plads til spørgsmål og dialog omkring de meditative anvisninger. For at støtte dig bedst muligt i retreat-processen vil der undervejs være mulighed for en eller flere individuelle samtaler med underviserne.

Vi vil læne os ind i stilhedens ro, retreatrytmens faste puls og den smukke natur, der til sammen giver optimale forudsætninger for den meditative, kropslige og eksistentielle fordybelsesproces.

Lørdag byder programmet på live online streaming med Jes Bertelsen kl 11.00 – 12.30 og har i øvrigt samme program som resten af ​​dagene. For mere information om Jes Bertelsen og Vækstcentret her.

Dette retreat kan godkendes som et af de fire obligatoriske retreats på MBSR-uddannelsen ved Dansk Center for Mindfulness, Aarhus Universitet.

Underviserne

Gull-Maja la Cour er psykolog, certificeret yogalærer og uddannet underviser i mindfulness og meditation. Jacob Piet er psykolog, ph.d. i mindfulness og certificeret til at varetage undervisning og uddannelse i Mindfulness baseret stress reduktion (MBSR) gennem omfattende træning og supervision af Jon Kabat-Zinn og Saki Santorelli.

Tid og sted

24.-29. oktober 2023. Retreatet begynder med aftensmad tirsdag aften og afsluttes søndag efter frokost.

Retreatet foregår på Nord Hidle, en times bådtur uden for Stavanger.

Praktisk

Du bedes medbringe sengetøj, håndklæde samt tæppe, pude, underlag og tøj der egner sig til yoga og meditation. Medbring desuden udendørs tøj og sko der passer vejret og eventuelt badetøj.

Pris

Pris kr 13.500 (norske, cirka 9550 danske)

Prisen inkluderer logi, undervisning, frokost, middag samt te/kaffe og snacks i nogle af pauserne. Ved tilmelding kan du også tilføje morgenmad for kr. 100 om dagen.

Dette er et lille retreat med plads til 15 deltagere. Vi bor enkelt og charmerende, de fleste i dobbeltværelser, fordelt på et gammelt stuehus og et bådehus ud til havet.

LÆS MERE

Detaljer

Start:
24. oktober 2023
Slut:
29. oktober 2023
Pris:
9550 kr.
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Jacob Piet

Sted

Nord-Hidle, Stavanger
Nord Hidle, Stavanger Norway