Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Mindfulness og Meditations retræte på Drejø

17. oktober 2022 - 22. oktober 2022

1500 kr.

Vi træner sammen formel meditationstræning, Insigth meditation, Vipassynya stilhed, mindfulwalking, meditations vandreture i naturen og Fascial flow, mindful bevægelse og dans.

Gennem vågen meditationspraksis undersøger vi sindet, og vores relationer til det vi oplever og sanser i kroppen, sindet, tankerne og følelserne og til den bevidsthed der oplever det indre og det ydre.

For private og professionelle. Nybegynder og erfarne udi meditation og mindfulness.

For alle der kræves ikke tidl erfaring i mindfulness. Vi starter lige der hvor du er.

Drejø Retræte, Insigth Meditation/ Vipassanya stilhedsretræte 6 dage på skønne Drejø. fra den 17 okt til den 22 okt 2022. På Retrætestedet “Det gamle mejeri” på Drejø Bækskildvej, Drejø by.

Kom ud af hovedet og helt ned i kroppen og sindet
“Drejø er Kærlighedens ø“

Tema

“Lad glæden strømme frit og let fra det åbne hjerte” ud fra buddhisk filosofi og praksis
Insigth Meditation og Vadrayana ligger bla. til grund for det vi kender i moderne mindfulness og i de anderkendte interventionsprogrammer MBSR,MBCT, ACT; Compassion træning, MBRP mm og andre mindfulness baserede programmer og der henvises til at vi gennem særlig tilrettelagt meditation kan skabe en indre indsigt i sindet og derigennem lære sindet at kende.

Der vil i løbet af dagene være korte oplæg baseret på humanistisk  filosofi i en vestlig  og evidensbaseret kontekst, der vil være fokus på etikken i vores praksis ud fra Dharmaen, De 4 noble sandheder for et bedre og gavnligt liv vi vil træne intension og kontakten til det åbne kærlighedsrum. Undervejs har du mulighed for individuel samtale med Psykoterapeut og meditationslærer Birthe Moksha.

For at kunne deltage skal du være mental stabil og rask og kunne tage vare på dig selv.
Program for dagene:

Fælles morgen vækning, morgen yoga, Fascial flow, mindfulbevægelse, mindfulmoving, morgenmad, yogi jobs , ( snitte grøntsager, lave mad mm ) stilhedsmeditation, oplæg til praksis, åndedrætsmeditation, vandreture i stilhed insigth dialoge( to og to meditationspraksis),frokost og frokost pause, Walking meditation, bodyscaning, let aftensmad, aften meditation, vi vil være en del ude i naturen til vandringer og udesidning.

Vi har en madtovholder Jørn Blander der har lækre opskrifter og lægger grøntsageren frem, alle deltager med yogitjanser.

Der betales for simpel vegansk kost og logi på dobbeltværelser / sovesal eller i telt, eller shelter i nærheden, 1500 kr ved fuld belægning 18 personer og der betales derudover til underviseren via DANA.

Donation, er en gammel buddhistisk praksis, hvor læreren giver denne universelle undervisning fra hjertet ud ud fra taknemmelighed over at kunne give undervisning og deltagerne donerer i form af betaling ud fra taknemmelighed i hjertet. Donation er skattepligtigt

Ønsker du eneværelse er det også muligt at booke værelse hos folk på øen.

Har du lyst til at være frivillig og bidrage med at være køkkentovholder, eller komme lidt før og klargøre stedet er du meget velkommen til at kontakte mig på facebook eller via , mail [email protected] tager derned fra fredag den 14 okt og der er du også velkommen hvis du vil hjælpe med at starte stedet op og gøre klar til retræten

Jeg har selv modtaget denne dybe undervisning i Insight Meditation / Vipassanya på denne måde 1. gang på Gaiahouse i UK og senere både i Indien, Tyskland og Israel og de senere år har jeg været tilknyttet Bodhitræningen på Gomde danmark og jeg vil med stor glæde give mine indsigter og erfaringer videre. Der er begrænsede pladser ca 18 så det er først til mølle princippet, nærmere program følger, men du kan allerede nu reservere en plads, ved at indbetale 1500 kr på mobil pay 21294570 for at være sikker på en plads.

Drejø er en af de skønne øer på det sydfynske øhav, og ligger 1 times sejlads fra Svendborg, jeg har en ganske særlig kærlighed til Drejø, da jeg selv er kommet der meget siden 1981 og har bla undervist i Mindfulness og Compassion på Drejø lejren Familieugen i de sidste 11 år og har afholdt 11 retræter på Mejeriet.

Jeg er inspireret af min lærer; Christopher Titmuss, Dharmalærer og tidl buddhistisk munk ( Teravada ) her har Birthe fulgt et Mindfulnesslærer forløb “Agent og Change”, samt hos Erik Pema Kunsang DK Dharmalærer på Gomde på bla 4 års Bodhitræning og på Gomde hvor Birthe Moksha modtager undervisning.

Om underviseren

Birthe Moksha har over 30 års meditativ og spirituel/ kropslig praksis og har de sidste 20 år undervist og tilbudt terapi til private og professionelle.

Birthe er aut sygeplejerske, læst psykologi og pædagogik på DPU, trænet på Nordlyscenteret og udd Psykoterapeut fra Specular, baseret på Bob Moores indsigter, Certificeret MBSR MIndfulness Baseret Stress Reduktion lærer ud fra det anerkendte og evidensbaserede program, udviklet af Dr. Jon Kabat Zinn fra Center for Mindfulness Masssathusettts UMASS

Du kan her lytte til en af Birthes lydfiler https://soundcloud.com/birthe-moksha/mindfulness

Detaljer

Start:
17. oktober 2022
Slut:
22. oktober 2022
Pris:
1500 kr.
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Birthe Moksha

Sted

Drejø Mejeriet
Bækskildevej
Drejø, Drejø Danmark
Telefon
Svendborg
Se Sted hjemmeside