Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Mindfulness kursus – online eller i Præstø

8. august 2020- 10:00 - 17:00

500 kr.

Kom med og oplev hvordan mindfulness hurtigt kan give dig ro, fokus, glæde, reducere stress og give bedre relationer.

Kurset foregår inde og ude på korte, skønne gåture i naturen og ved havet. Mindfulness øvelserne er lette at lære og målrettede på, at du nemt kan bruge dem i din hverdag.

Program:
– Velkomst og kom til stede med din krop
– Hvordan du kan styre dine tanker, så du får mere overskud og glæde
– Dine positive egenskaber (powersætninger)
– Balancen mellem maskuline og feminine egenskaber
– Meditation som en metode til at reflektere og sætte dig fri
– Frokost med mindfulness spisning
– Mindfulness gåtur med fokus på sanser
– Eftermiddagskage
– Hurtige tips til mindfulness i en travl hverdag
– Afslutning med afspænding

Alle aktiviteter er tilbud, så du vælger selv, om du vil deltage. Der er også afspændingsundervisning og mulighed for tilkøb af massage.

Kurset foregår i mit skønne sommerhus på Præstø kun 1 t fra København med havudsigt og fantastisk natur. Du kan kun høre havet og fugle.

Pga. corona, er der kun plads til 6 kursister, og kurset kan blive streamet, så du kan se det online, hvis du foretrækker det.

Pris for undervisning, frokost, eftermidagskage, meditationer og mindfulness tips: 500 kr. Tilmelding er bindende, men du kan overdrage din plads til en anden, hvis du bliver forhindret. Tilmeldingsfrist 1.8.20.

Der bliver oprettet en facebook gruppe, så deltagerne evt. kan planlægge at følges i bil. Der er også mulighed for, at vi kan leje en minibus til et symbolsk beløb, hvis der kommer flere deltagere fra samme by.

BETALING Du kan betale online eller skrive en mail til mig på [email protected] for at sikre dig en plads. Når du har betalt og betalingen er registreret, vil du modtage en bekræftelse på, at du tilmeldt som deltager.
I tilfælde af at jeg aflyser turen, returneres det indbetalte beløb til dig.
Skriv gerne om du ønsker at deltage fysisk eller online, om du har mulighed for at tage flere med i en bil og om der er specielle fødevarehensyn.

Jeg, Benedicte Due, er uddannet mindfulness instruktør og har undervist i mindfulness i flere år. Jeg lægger vægt på, at mindfulness bliver et nemt og praktisk redskab i hverdagen for alle vha. nærvær, engagement og humor. Jeg elsker at undervise og se, hvordan folk blomstrer op af det. Læs mere på www.mind-break.com.

Siff Skovenborg er psykomotorisk terapeut og står for de kropslige afspændings- og kom-til-stede-øvelser. Læs mere om hende på www.kropsliv.dk

LÆS MERE

Detaljer

Dato:
8. august 2020
Tidspunkt:
10:00 - 17:00
Pris:
500 kr.
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Mind Break ved Benedicte Due

Sted

Slåenvej 1, 4720 Præstø
Danmark