Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Mindfulness for Ledere – Forskningsbaseret Lederkursus

17. august

25500 kr.

I en hverdag med langt flere mulige opgaver end ressourcer til rådighed, kan det være fristende at skrue op for tempo og arbejdsintensitet. Prisen er, før eller siden, at vi mister ro, fokus og overblik, hvilket er en forudsætning for, at vi kan være den bedste udgave af os selv.

På lederkurset lærer du at udvikle sund effektivitet, baseret på verdens eneste evidensbaserede træningssystem i mindfulness, MBSR™, som du lærer at integrere i din hverdag. Forløbet er specifikt målrettet dig, der ønsker at integrere mindfulness meditation både i dit arbejdsliv og privatliv.

Se mere her: https://samspil.nu/mindfulness-for-ledere/

Hvor: Struenseegade 13A, 1. sal, 2200 Kbh. N

Underviser: Jacob Andersen (f. 1975) cand. mag, Aarhus Universitet & Naturvejleder fra Oslo Universitet. Jeg har baggrund som chefkonsulent inden for ledelses- og organisationsudvikling, hvor jeg har arbejdet for en række større virksomheder og konsulenthuse. Jeg er ICF-certificeret coach, uddannet konfliktmægler og narrativ supervisor. Ved siden af arbejdet i min virksomhed SAMSPIL NU er jeg i dag højskolelærer i bl.a. friuftsliv, selvudvikling, bæredygtighed samt sang og musik.

Detaljer

Dato:
17. august
Pris:
25500 kr.
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Jacob Andersen
Telefon:
42950429
E-mail:
jacob@samspil.nu
Se Arrangør hjemmeside

Andet

Underviserens uddannelse
MBSR-lærer fra Aarhus Universitet/UMass, Øvrige uddannelser
Sprog
Dansk
Undervisningsform
Fysisk fremmøde
Landsdel
Region Hovedstaden

Sted

Struenseegade
Struenseegade 13A, 1. sal
København, 2200
Telefon:
42950429
Se Sted hjemmeside