Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Mindfulness Baseret Stress Reduktion – 8 ugers program ved det naturskønne Vosnæs

12. april 2023- 16:30 - 19:30

Mindfulness Baseret Stressreduktions kursus

Mindfulness i små grupper med fokus på inddragelse af naturen, nærvær, ro og fordybelse.

Forløbet foregår hos: Mindfulness underviser Lene Jensen: www.mindfulness-lenejensen.dk

Kursusbeskrivelse

Mindfulness kan hjælpe dig til at være mere i nuet, og kan have en gavnlig effekt på din fysiske og psykiske tilstand. Forskning har vist, at et evidens baseret MBSR program kan mindske symptomer på stress, angst og depression, samt forbedre din livskvalitet.
Måske lever du i en hektisk hverdag, hvor du er i aktivitet det meste af tiden. Mindfulness træner dig i at blive mere nærværende, mere til stede i kroppen og i nuet, og være med nuet som det er.

Mange mennesker lider af stress, angst, depression, søvnløshed, kroniske smerter, sygdomme, hovedpine og andre symptomer på, at kroppen og sindet er belastet.

MBSR-forløbet kan være en hjælp i din hverdag til at finde mere ro, velvære og forbedre dit helbred fysisk og psykisk. Mindfulness er også for dig, der er rask, og som gerne vil lære dig selv bedre at kende og blive bedre til at være i nuet.

På kurset vil du blive introduceret til forskellige meditationsøvelser, som er udviklet af grundlæggeren af Mindfulness, Dr. Jon Kabat-Zinn. Øvelserne træner din evne til bevidst nærvær i nuet. Dette sker gennem liggende kropsscanning, simple yogaøvelser, siddende meditationer, gangmeditation og øvelser i at være nærværende i dit hverdagsliv.

Undervisningen foregår i en lille gruppe på 7- 8 personer, der mødes en gang ugentligt i mit hjem, som også rummer min arbejdsplads.

3 timer i 8 uger plus en hel dag i stilhed. 30 timer i alt.
Kurset kræver intet forkundskab til Mindfulness, men det kræver, at du er motiveret for at gennemføre hele forløbet. Du skal dagligt sætte 45- 60 minutter af til Mindfulness træning hjemme, så du får integreret øvelserne i din hverdag, for at få den fulde effekt af kurset.

Mindfulness tilrådes ikke ved aktiv svær depression, psykose eller aktivt misbrug.

Om underviseren

Kurset afholdes af Lene Jensen. Jeg er uddannet ergoterapeut, psykoterapeut og MBSR (Mindfulness Baseret Stress Reduktion) lærer. Jeg har 16 års erfaring som selvstændig psykoterapeut med egen praksis. Derudover er jeg tilknyttet Klinik for Funktionelle Lidelser på Aarhus Universitets Hospital, hvor jeg også underviser i MBSR til mennesker med alvorlige søvnforstyrrelser. Senest har jeg undervist i MBSR og compassion på et projekt ved Dansk Center for Mindfulness, Aarhus Universitet: ’Nærvær og compassion træning til sundhedsprofessionelle der arbejder med døende. ’ Min ypperste kvalitet er mit nærvær og min evne til at skabe tryghed og ro. Du mødes af et varmt hjerte, stor erfaring og et ønske om at lindre din lidelse, så du finder din vej i dit liv.

Udtalelser fra tidligere kursister på et 8 ugers MBSR forløb

“Jeg har fået rigtig meget ud af forløbet. Jeg har færre perioder, hvor jeg er nede og når jeg har haft dem, har de været kortere. Jeg kan bedre nyde at være sammen med andre mennesker. Jeg har fået en bedre kommunikation med dem, der er tæt på mig. Jeg er blevet bedre til at mærke mine egne grænser. – Kvinde 30 år”

“Jeg har lært at stilhed, ro og meditation gør godt for mig i dagligdagen. Det giver stor glæde at stoppe op og nyde nuet. Jeg har fået gode værktøjer til at håndtere stressede perioder på mit job. – Mand 45 år”

“Det får mine varmeste anbefalinger. Det har været sådan en lille økonomisk investering i forhold til, hvad jeg allerede nu kan mærke, det har givet mig. Jeg ser det som et vendepunkt i mit liv. Jeg har fået kontakt til krop og sjæl, – en kontakt jeg ikke har mærket i mange år. – Kvinde 35 år”

Praktiske oplysninger

Pris: 4550 kr.
Pris: 3800 kr. (for Studerende. Kontakt mig for rabatkode).

Beløbet reserveres på din konto, men trækkes først ved kursus start. Du kan også betale kurset i rater mod et ekstra gebyr på 100 kr. Kontakt mig, hvis denne løsning er bedst for dig.

Prisen dækker undervisning, guidede meditationer og yoga øvelser, kompendium kaffe, te, og snacks i pauserne.

Inden kurset starter, kontakter jeg dig telefonisk for en forsamtale. Du er også velkommen til at kontakte mig på 28104566, hvis du ønsker yderligere information.

Link til deltagelse: https://system.easypractice.net/event/lene-jensen-c7422

Lokation

Mindfulness Lene Jensen er placeret ude i det naturskønne Vosnæv med 50 meter til havet.

Den fantastiske placering gør  det ideelt at inddrage naturen i forløbet.

Addressen er: Vosnæsvej 26, 8541 Skødstrup.

Datoer

– 1. gang: Onsdag d. 12/4 kl. 16:30 – 19:30
– 2. gang: Onsdag d. 19/4 kl. 16:30 – 19:30
– 3. gang: Onsdag d. 26/4 kl. 16:30 – 19:30
– 4. gang: Onsdag d. 3/5 kl. 16:30 – 19:30
– 5. gang: Onsdag d. 10/5 kl. 16:30 – 19:30
– 6. gang: Onsdag d. 24/5 kl. 16:30 – 19:30
– 7. gang: Fredag d. 2/6 kl. 9:30 – 16:30 (Stilhedsdag)
– 8. gang: Onsdag d. 7/6 kl. 16:30 – 19:30
– 9. gang: Onsdag d. 14/6 kl. 16:30 – 19:30

Du kan læse mere her

Du kan læse mere om mig, min baggrund og se en film om MBSR på – https://mindfulness-lenejensen.dk/mindfulness/

Jeg glæder mig til at møde dig.

Kærlig hilsen
Lene Jensen

 

 

Detaljer

Dato:
12. april 2023
Tidspunkt:
16:30 - 19:30
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Mindfulness – Lene Jensen
Telefon
28104566
E-mail
lene@mindfulness-lj.dk
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Vosnæsvej 26, 8541 Skødstrup
Vosnæsvej 26
Skødstrup, Aarhus, Østjylland 8541 Danmark
Telefon
28104566
Se Sted hjemmeside