Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

 • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Mindful Self-Compassion på Madeira

28. januar 2023

21.175 kr.

Nytårsretræte, januar 2023

At være nærværende og modtage omsorg kan ændre en tilstand og få organismen til at hele og restituere. Det er grundlæggende i metoden MBSR (Mindfulness-Baseret Stress Reduktion) og helt centralt på dette retreat, hvor vi beskæftiger os med Mindfulness-Baseret Selvomsorg (Mindful Self-Compassion).

Med baggrund i vores mangeårige arbejde med mennesker med stress, træthed, depression, kræft og kroniske smerter har vi tilrettelagt et helt unikt retreat, der kombinerer Mindfulness-undervisning med velgørende Ayurveda behandlinger. Alt er sat ind på restitution og udvikling af en varig evne til selvomsorg.

Denne retræte er samtidigt en nytårsretræte, hvor vi åbner til en dybere form for viden og herfra til et nyt afsæt.

Resortet

Under mit sidste ophold på Madeira opdagede jeg et lille ayurveda center, skønt beliggende med udsigt over havet. Det lå tæt på stedet, hvor jeg plejede at bade. Jeg bestilte en massage hos en af massørerne, som viste sig at være uddannet i Kerala i Indien, hvor vi tidligere har afholdt vores ayurveda retreats.

Jeg svævede derfra. Det var som om hver en celle i min krop var kommet til live på ny. Så jeg besøgte stedet og blev øjeblikkeligt ført tilbage til Indien af de dejlige dufte af olier og krydderier. Det viste sig at både læger, massører og kokke var fra Indien og da jeg fik endnu en massage, var jeg solgt.

Her var endelig et sted tættere på Danmark, hvor man kunne få de livgivende behandlinger, den nærende og udrensende kost og samtidig nyde varmen og en storslået natur.

Stedet er rigtig godt. Her er stille og der er en fantastisk udsigt over Atlanterhavet. Der er mulighed for vandrerture. Både i bjergene og langs havet. Desuden er man i byen Funchal på 20 minutter med bussen. Funchal minder om Havanna med sine gamle huse og smalle gader.

I haven og på terrassen er der liggestole til solbadning og afslapning.

Desuden er der fri adgang til luksusspaen 300 m derfra. Her er sauna, dampbad, infrarød sauna, pool, café, solterrasse og adgang til havet.

Klimaet er mildt og øen er meget smuk og frodig.

Det er det ultimative sted til restitution og heling. I kombination med den daglige meditative undervisning kan kroppen og nervesystemet finde ind i den balance, som er forudsætningen for livsglæde og livsmod.

Pris og dato

28/1 – 8/2 2023

Køb nu og spar 1.000 kr – Begrænset antal pladser

Earlybird pris indtil 1. september: 21.575 kr

Herefter: 22.575

Tillæg for single værelse: 370 kr pr nat

 PRISEN INKLUDERER:
 • Ophold i delt dobbeltværelse med havudsigt
 • Fuld forplejning – vegetarisk Ayurveda kost
 • Læge konsultation og individuel ernæringsvejledning
 • Opfølgende lægesamtale og vejledning
 • Daglige Ayurveda massage (Rasayana foryngelseskur)
 • Daglig undervisning i Mindful Selfcompassion
 • Daglig yoga (yin, hatha, sattva)
 • Yoga Nidra
 • Fordrag om ayurvedisk ernæring
 • Ayurveda cookingclass
 • Fri adgang til nærliggende luksus spa med sauna, dampbad, infrarød sauna, pool.
 • Adgang til privat strand med café og omklædnings- og badefaciliteter
 • Downloads til Eves meditationer

Der går direkte fly til Madeira. Fra lufthavnen er der 8 km til resortet.

Vi er behjælpelige med at arrangere fly og samrejse.

Ayurveda har en historie, der går mere end 3.500 år tilbage og har en holistisk forståelse af forholdet mellem krop, sind og sjæl. Ayurveda, der oprindeligt kommer fra Indien, er blevet brugt bredt i den vestlige medicin i mange år. Den omfatter yderst effektive metoder til behandling og udrensning, et veludviklet system af plantemedicin og en omfattende tilgang til ernæring. Ifølge Ayurveda er grundlaget for et sundt liv, kroppens indre harmoni og balance. Sundhed set som en tilstand af vitalitet, modstand og indre lykke.

Teamet på stedet består af erfarne og kvalificerede ayurvedalæger, massører og osteopati- og TCM-eksperter samt yoga- og qigong lærere.

Det medicinske team baserer sig på erfaring og innovation fra Indien og Europa. Lægerne kan derfor tage fat på udfordringerne i europæisk sammenhæng og tilbyde en holistisk pleje.

 TILMELDING: skriv en mail til: [email protected]

LÆS MERE

Detaljer

Dato:
28. januar 2023
Pris:
21.175 kr.
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Eve Bengta Lorenzen