Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

 • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Mindful Self-Compassion, Ayurveda og Natur-terapi i Bøhmen

10. juli 2023 - 16. juli 2023

13800 kr.

Self-Compassion & Ayurveda Retreat i det Bøhmiske højland.

Fordyb dig i innovativ mindfulness-undervisning og individuelle behandlinger i et retrætecenter med fokus på Ayurveda og natur-terapi.

Du ønsker at opdage, eller få styrket din evne til mindfulness baseret selvomsorg og/eller smerte-håndtering. Og hvis du gerne vil gerne kombinere det med professionelle behandlinger, så er dette trænings- og behandlingsretreat det rette for dig.

Skt. Katarina Resort ligger på grænsen mellem Bøhmen og Mæhren i Tjekkiet.
Resortet har ansat både læge, kok og massører uddannede i den oprindelige ayurveda videnskab i Indien, så både massage og mad er i topkvalitet.
Stedets beliggenhed i de høje skove giver en særlig ro. Her erfarer du helt ind i cellerne hvad skovbadning vil sige. Din sjæl får fred og kroppen heling.

Kurstedet, behandlingerne og omgivelserne

Det er et skønt sted, som har meget at tilbyde foruden behandlingerne. Resortet stammer oprindeligt fra 1800 tallet, hvor det blev bygget i forbindelse med en helende kilde, som stadig er aktiv, og vandet derfra bliver den dag idag brugt på resortet. Stedet ligger i det tjekkiske højland, hvor luften er meget ren. Her er en helt særlig stilhed, da resortet er omgivet af store skove.

Oprindeligt var det velhavende fra Wien, der søgte hertil for at hele sygdomme og få ny energi. Ligesom der på grund af den rene luft, også lå et lungesanatorium for børn.

Resortet er udvidet med en stor, smuk og prisbelønnet pavillion der huser det ayurvediske behandlingscenter.. Alt er i naturmaterialer. Her kan man nyde spaen eller udsynet til skoven fra en liggestol.

Den nærmeste landsby ligger ca 3 km væk. Man kan gå gennem skoven dertil, cykle eller ride på en af stedets heste. Lidt længere væk, på begge sider af den historiske grænse imellem Bøhmen og Mæhren, ligger en lidt større by hvis man skulle få lyst til at stifte bekendskab med mere af det lokale kultur eller cafeliv.

Særligt for opholdet på Skt Katerina

Hver morgen starter med yoga. Herefter er der morgenmad og undervisning i Mindful Self Compassion & Pain Mangement. I undervisningen indgår desuden introduktion til Shinrin-Yoku – en form for naturterapi med japanske rødder, der blandt andet inkluderer gående meditation og skovbadning.

Desuden vil der være en kort indføring i principperne i ayurveda, ligesom der i slutningen af ugen, vil være undervisning med stedets Ayurvdiske kok Rahul Gopalakrishnan. Rahul er certificeret Ayurvedisk kok fra Kerala i Indien.

Om eftermiddagen er der mulighed for behandlinger, spa, ture i skoven. Alle vil blive tilset i begyndelsen og slutningen af retreatet af Dr. Sanjay Das, som er uddannet i Ayurveda medicin fra University of Bangalore.

Forplejningen er ayurvedisk og vegetarisk, men restauranten tilbyder et fint udvalg derudover.

Retreatet er en helende gave for både krop og sind. Samtidig opnår du redskaber og erfaringer, der gør det muligt at selv at holde den gode og sunde kurs, efter at du er kommet hjem.

Det får du:

 • Roligt værelse med udsigt til skov og park
 • Fuld forplejning
 • Individuel lægekonsultation
 • To ayurvediske kropsbehandlinger
 • To timer daglig adgang til ayurvedisk spa pavillion
 • Daglig Yoga
 • MCPM Undervisning (Mindful Compassion & Pain Management)
 • Introduktion til Shinrin-Yoku
 • Kursus i ayurvedisk madlavning
 • Foredrag om ayurveda
 • Fri adgang til wellness spa i hovedbygningen
 • Transfer mellem lufthavn og resortet

Foruden de inkluderede behandlinger, har du mulighed for at tilkøbe yderligere krops-behandlinger, fx thai massage, polynesisk massage, sportsmassage, lymfemassage, rasul bade, hot stone mm. Ligesom diverse detox-, anti cellulite-, skønhedsbehandlinger, kan tilkøbes.

Detaljer

Start:
10. juli 2023
Slut:
16. juli 2023
Pris:
13800 kr.
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Eve Bengta Lorenzen

Sted

Skt. Katarina Resort
bøhmen