Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Månedlig retrætedag

28. februar- 09:00 - 15:00

950,00 kr.

FEBRUARtag en dag ud af kalenderen til fordybelse og til i ro at undersøge betydningsfulde vendepunkter i livet. Hvad kalder på at blive sluppet og hvad kalder på at blive næret?

En retrætedag giver mulighed for at træde ud af hverdagens travlhed og gøremål og fordybe dig igennem mindfulness meditation og yoga. Det er en dag, hvor du ikke behøver at levere noget, og hvor du ikke skal præstere eller opnå noget. Det handler om fordybelse, om at være.

Igennem guidede mindfulness øvelser og refleksioner træner vi nærvær i forhold til åndedrættet og i forhold til det at gå, stå, sidde og ligge ned. Behagelige og ubehagelige følelser undersøges. Kroppen som anker undersøges, når tanker, følelser og sansninger manifesterer sig, opstår og aftager.

Det kan være en fordel, hvis du har egen meditationspraksis i forvejen eller erfaringer med at være på retræte. Dagen er i stilhed, hvilket er med til at støtte op om fordybelsen. Er du ny i forhold til meditation, så er du altid velkommen til at kontakte mig for en kort snak om dine ønsker for dagen.

Dagen sluttes af med deling af oplevelser og reaktioner, således at erfaringer og observationer kan føres med ind i din daglige praksis og ind i hverdagen.

Gruppestørrelsen kan variere fra 5-12 deltagere.

Kontakt: [email protected]

Detaljer

Dato:
28. februar
Tidspunkt:
09:00 - 15:00
Pris:
950,00 kr.
Begivenhed Kategori:

Andet

Underviserens uddannelse
MBSR-lærer fra Aarhus Universitet/UMass
Sprog
Dansk
Undervisningsform
Fysisk fremmøde
Målgruppe
For alle
Landsdel
Region Hovedstaden

Sted

Silent Mind Circles
Ved Slusen 21
KBH S, 2300
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside