Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Indre ro og tid

13. marts 2020- 15:00 - 15. marts 2020- 13:00

2250kr.

Måske går du med en fornemmelse af at hverdagen kører derudaf – og det går rigtig stærkt – som et tog der kører forbi uden at du er med! Du har travle tanker om alt det, du skal nå i morgen, næste uge og næste måned – eller måske tanker om hvad der skete i sidste uge.

Måske savner du retning og mening i livet – og muligheden for at mærke hvad du egentlig har brug for, noget som kan være svært i en travl hverdag fyldt med gøremål og informationer.

Med dette retreat får du muligheden for at sætte hverdagen på pause og få større klarhed over dit liv. Du får redskaber til at slippe de travle tanker og komme til stede i nuet, hvor glæden og livskraften findes. Dermed kan du finde balancen  og styrken til at leve det liv, du ønsker.

Oplev hvad to dage med meditation, gående meditation i naturen, åndedrætsøvelser og undervisning i mindfulness kan gøre for dig. På de to dage får du kendskab til øvelser og meditationer, som du kan bruge i din hverdag til at få mere ro og klarhed.

​Kom til stede i noget af Danmarks smukkeste natur ved Svinkløv Klitplantage og Vesterhavet og mærk roen sænke sig over dig.

LÆS MERE

Detaljer

Start:
13. marts 2020- 15:00
Slut:
15. marts 2020- 13:00
Pris:
2250kr.
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Lotte Kornum Aagaard
Telefon
22468262
E-mail
kvindhoj@gmail.com
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Svinkløv Klitplantage
Danmark