Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Februar Meditationsmåned 2022

1. februar 2022- 07:30 - 08:00

FEBRUAR MEDITATIONSMÅNED 2022

Tag udfordringen op og dediker din februar til meditation.
Få støtte til at udvikle og gøre din meditations praksis stabil.
Uanset om du er ny eller erfaren, kan vi have brug for en kickstart, for at sætte tid af til at få mere ro og klarhed i vores liv.

Det er en gammel tradition at dedikere årets regnfulde tid til meditation, men i Danmark vil den mørke og lange vinter være mere oplagt. Naturen er i denne periode stille og vi har naturligt brug for at trække os ind i roen til fordybelse og heling.

PROGRAM

7:30 Inspiration
7:35 Meditation i stilhed
7:57 Dedikation
8:00 Slut

Første gang d. 1/2 vil der efter sessionen være mulighed for at stille spørgsmål om meditation. Hver fredag efter sessionen holder jeg også rummet åbent for spørgsmål og svar om meditation og praksis – for alle der har lyst.

Jeg starter hver morgen med give lidt inspiration, som kan bruges som praksis noter til din meditation. Meditationen foregår i stilhed. Vi slutter hver session af med dedikation af vores praksis, som vi recitere sammen. Se ordlyden herunder.

PRAKTISK

Når du tilmelder dig får du automatisk tilsendt et zoom-link på mail og du har adgang til alle de sessioner du kan hele februar måned.

Mød gerne op fra kl 7:25. Porten lukkes kl 7:30 for at have ro om vores praksis. Sessionerne bliver ikke optaget, da det er min hensigt at skabe et roligt og trygt rum, hvor alle kan føle sig fri til at have sit kamera tændt eller slukket.

Du er velkommen alle de morgener du kan og du er velkommen til at sidde flere sammen.

Tilmelding

Detaljer

Dato:
1. februar 2022
Tidspunkt:
07:30 - 08:00
Begivenhed Kategori:

Sted

Zoom
Danmark

Arrangør

Christin Illeborg
Se Arrangør hjemmeside