Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

5 dages mindfulness-retreat

3. november 2023 - 8. november 2023

4.750 kr.

Retreatet er en invitation til at udvikle ens personlige mindfulness via intensiv praksis i et støttende fællesskab omgivet af stilhed og smuk natur.

OM UNDERVISNING

Undervisningen tager os igennem de fire områder af mindfulness (krop, følelsestone, sind og tanker), som hjælper os med at fordybe mindfulness i alt det vi fortager os gennem de dage vi er sammen.

Når vi integrerer mindfulness og lever mindful fra øjeblik til øjeblik, så opdyrker vi en fleksibilitet og styrke inde i os, som hjælper os at være til stede og være nærværende med forandring uden at miste fodfæste. Vi kommer til at opleve en dyb nærende kontakt med os selv, så vi kan føle os holdt og støttet i uvisheden, som livet holder.

Det bliver nemt at overgive sig til ro og enkelthed og vi kan igen få kontakt til et større perspektiv i vores liv.

Der undervises i indsigts- og metta meditation (meditation på venlighed), støttet af instruktioner fra lærerne og dhamma fordrag.

OM MELLEMRUMMET

Mellemrummet er et smukt retreatcenter der ligger afsides og fredeligt omgivet af marker, med 15 minutters gang til havet.  Den smukke åbne natur omkring Mellemrummet på Samsø inviterer til at slippe hverdagen og at ånde dybt. Her er der langt til horisonten og det er muligt at gå tur og tage en dukkert i havet.

DE 4 OMRÅDER FOR MINDFULNESS 
Ledet af Gerit Stöcklmair og Christin Illeborg

D. 3 – 8 November 2023 på Samsø
Pris: Dkr. 4.750 + plus dana (læs om dana)

 

Detaljer

Start:
3. november 2023
Slut:
8. november 2023
Pris:
4.750 kr.
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Christin Illeborg
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Mellemrummet
Holmevej 3
Samsø, 8305 Danmark