Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Tid til træning i ingenting – 5 dages stilhedsretreat

9. december 2020 - 14. december 2020

9995 kr.

Dette 5-dages stilheds-retreat er en mulighed for fordybelse af din egen mindfulness meditationspraksis. Stilhed og gode rammer giver optimale betingelser for retreatprocessen med rum og plads for det, som naturligt viser sig, når vi stopper op og prioriterer væren frem for gøren, enkelhed frem for adspredelse, og koncentration frem for distraktion.

Gennem intensiv mindfulness-praksis vil vi i fællesskab arbejde med at vågne mere op til livet, som det er, og som vi direkte oplever det – fra øjeblik til øjeblik. Det giver mulighed for at træde ud af tendensen til vanemæssig tænkning til fordel for fordybelse af et bevidst ikke-dømmende nærvær, som gør det muligt at møde livet – glæde såvel som sorg – med større medfølelse og forståelse.

Hvem henvender retreatet sig til

Retreatet henvender sig til personer, der underviser i mindfulness-baserede interventioner samt til personer, der er interesserede i at fordybe og nuancere deres egen meditationspraksis. Det er en forudsætning for deltagelse, at du har en regelmæssig meditationspraksis.

Det meste af tiden vil foregå i stilhed med en vekselvirkning mellem siddende og gående meditation. Der vil være perioder med mindful yoga og bevægelse, guidede meditationer, samt mulighed for en eller flere individuelle samtaler med underviserne med henblik på at støtte den enkelte i retreat-processen.

LÆS MERE

Detaljer

Start:
9. december 2020
Slut:
14. december 2020
Pris:
9995 kr.
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Dansk Center for Mindfulness ved Aarhus Universitet
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Himmelbjerggården
Himmelbjergvej 11, Ry
Skanderborg, Region Midtjylland 8680 Danmark