Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Retreat for unge på Strandgården på Helgenæs

5. august 2021- 16:00 - 8. august 2021- 13:00

2500 kr.

Ungdom er overgangen fra barn til voksen. Det er derfor en tid med masser af udvikling, usikkerhed, valg, udfordringer og krav og forventninger.

Vi kigger ofte uden for os selv for at føle os okay indeni. Konstant bombarderes vi med informationer, der nemt presser os og vækker unødig præstationskrav. Og vi kommer væk fra os selv. At kunne stabilisere os i os selv er ikke noget, som vi lære på nogen skole. Men det er muligt at træne denne færdighed.

Formålet med kurset er at lære at integrere en række færdigheder, der gør det muligt effektivt at håndtere stress i hverdagen. Når du styrker opmærksomheden, opnår du større balance og bedre overblik. Du bliver desuden bedre til at prioritere dit nærvær i hverdagen.

Kurset er for dig som gerne vil arbejde med dig selv og træne mental sundhed. At arbejde med mindfulness meditation og integrere det i sit daglige liv kan være hjælpsomt og medvirke til at skabe balance, jordforbindelse og styrke fundamentet for et bæredygtigt og nærværende voksenliv.

Det kræver ingen forudgående erfaring med meditation for at deltage – men derimod en motivation og en lyst til at lære at meditere i et nærende fællesskab med andre unge. Vi vil igennem dagene undersøge, hvad mindfulness er og hvordan det kan hjælpe os til at stabilisere os selv igen og igen i den konstante forandring, som livet er. Der vil blive givet instruktioner til, hvordan vi mediterer, med guidede øvelser og støtte fra underviserne.

Undervisere:
Heidi Berg: Autoriseret psykolog, MBSR-lærer samt har terapeutisk efteruddannelse i Acceptance and Commitment Therapy (ACT) og Integrativ Gestalt Terapi (IGP).
Hanne Ravn: MBSR lærer, psykoterapeut med speciale i traume-og kropsterapi, sygeplejerske og lærer på Social-og sundhedsskole.

Tid:
Torsdag d. 5. august kl. 16.00 til søndag d. 8. august kl. 13.00 2021

Sted:
Strandgården Retreat
Esby Strandvej 8, 8420 Knebel

Pris:
Kr. 2.500,- Early bird + 500 kr for eget værelse
Kr. 3.000,- + 500 kr for eget værelse

Tilmelding:

Dansk Center for Mindfulness.

Hanne Ravn. www.hanneravn.dk. Mail: [email protected]

Detaljer

Start:
5. august 2021- 16:00
Slut:
8. august 2021- 13:00
Pris:
2500 kr.
Begivenhed Kategori:

Arrangører

Dansk Center for Mindfulness ved Aarhus Universitet
Hanne Ravn

Sted

Strandgården
Esby Strandvej 8, Knebel
Syddjurs, Region Midtjylland 8420 Danmark
Se Sted hjemmeside