Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Månedlig retrætedag

24. januar 2023- 09:00 - 15:00

950 kr.

JANUAR – start året med en retrætedag med tid til tilbageblik, refleksioner fra året der er gået og bevidstgørelse af ønsker for 2023.

En retrætedag giver mulighed for at træde ud af hverdagens travlhed og gøremål og fordybe dig igennem mindfulness meditation og yoga. Det er en dag, hvor du ikke behøver at levere noget, og hvor du ikke skal præstere eller opnå noget. Det handler om fordybelse, om at være.

Igennem guidede mindfulness øvelser og refleksioner træner vi nærvær i forhold til åndedrættet og i forhold til det at gå, stå, sidde og ligge ned. Behagelige og ubehagelige følelser undersøges. Kroppen som anker undersøges, når tanker, følelser og sansninger manifesterer sig, opstår og aftager.

Det kan være en fordel, hvis du har egen meditationspraksis i forvejen eller erfaringer med at være på retræte. Dagen er i stilhed, hvilket er med til at støtte op om fordybelsen. Er du ny i forhold til meditation, så er du altid velkommen til at kontakte mig for en kort snak om dine ønsker for dagen.

Dagen sluttes af med deling af oplevelser og reaktioner, således at erfaringer og observationer kan føres med ind i din daglige praksis og ind i hverdagen.

Gruppestørrelse: 5-12 deltagere.

Kontakt: [email protected]

Detaljer

Dato:
24. januar 2023
Tidspunkt:
09:00 - 15:00
Pris:
950 kr.
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Tine Norup
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Silent Mind Circles
Ved Slusen 21
KBH S, 2300
Se Sted hjemmeside