Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Mindfulness i naturen (Aarhus)

5. maj 2020- 16:00 - 19:00

495 kr.

Afholdes udendørs og er åben for tilmelding.

Kurset indeholder:

  • 4 moduler á 3 timer.
  • Der er mulighed for samkørsel fra Hypnoseskolen.
  • Stedet bliver oplyst på invitationen, men det vil være i naturen i nærheden af Aarhus.
  • Husk noget at drikke/spise, hvis du får behov for det.
  • Hvis man ved, man skal udenfor, så er årstiden jo lige meget – så skal man bare ha’ tøj nok på!

Du kommer væk fra den daglige støj, din hjerne bliver nulstillet ude i skoven, hvilket giver mere energi på sådan en måde, at du få plads til dine egne tanker og følelser og bare være til stede på en naturlig måde.

Kvaliteten af rent nærvær træder tydeligere frem og giver os mulighed for at opdage en vej til indre frihed og glæde. Stilheden og nærværet med naturen åbner op for det, du i dagligdagen måske ikke giver plads til.

Det vil også give dig mulighed for en pause, på sådan en måde at du måske bare vil forkæle dig selv og give dig selv lov til at være nysgerrig på din egen indre rejse.

Mindfulness i naturen handler om at være til stede i naturen på en nærværende og sansende måde. Man kan sige, det er en dyb, afslappende og opmærksom forbindelse til naturen og en metode til at finde vejen tilbage til os selv.

Det handler om at følge en bestemt praksis for at komme i en positiv, tilfredsstillende tilstand i overensstemmelse med naturen.

Både danske og udenlandske forskere beskriver, at naturen hjælper på stress. Der kommer flere og flere undersøgelser, der fortæller om det.

Vi ved fra disse undersøgelser, at en tur ud i naturen styrker dit immunsystem, sænker blodtrykket, hjælper på din koncentration, indlæringsmuligheder og hukommelse. Mindfulness i naturen kan have indvirkning på dig i mange dage efter.

Datoer: 5. maj, 26. maj, 16. september, 30. september. Alle dage 16-19.

LÆS MERE

Detaljer

Dato:
5. maj 2020
Tidspunkt:
16:00 - 19:00
Pris:
495 kr.
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Center for Bevidsthed
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Aarhus
Aarhus, Region Midtjylland Danmark