Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Klassisk 8 ugers MBSR – forløb

18. august 2021- 19:00 - 21:30

2495 kr.

Klassisk MBSR forløb

Lad dig bevæge indeni

Jeg er uddannet MBSR – lærer ved Dansk Center for Mindfulness ved Århus universitet. MBSR -står for Mindfulnessbaseret Stressreduktion. Et program der er evidensbaseret og som viser sig anvendeligt ift. stress, angst og depression. Dog er det en praksis vi alle kan have gavn af, idet den understøtter os i at være mere i kontakt med os selv og dermed også i måden vi møder verden og vores omgivelser på. 

Forløbet som jeg kalder “Lad dig bevæge indeni” er et klassisk MBSR – forløb som det er udviklet og designet af Jon Kabat Zinn.

Jeg vil gerne invitere dig til at deltage i et forløb over 8 uger i en mindre gruppe, hvor du i et fællesskab får mulighed for at mærke og se livet med andre øjne.

Vi lever livet i relationer. At være i et fællesskab rummer både genkendelighed og forskellighed. Genkendelighed giver en følelse af samhørighed, og forskellighed åbner for muligheden i at lære nyt, blive spejlet i sider, styrker og svagheder – energier som kan bidrage til forandring hos én selv.

Forløbet kan støtte dig i at tage livet ind på ny. Gennem bevidst arbejde med kontakten til dig selv, din krop, dit følelsesliv, dine tanker og din adfærd – vil du kunne lære at navigere i og leve med livets stadige strømninger – med mere klarhed, bevidsthed og rummelighed.

Detaljer

Dato:
18. august 2021
Tidspunkt:
19:00 - 21:30
Pris:
2495 kr.
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Christina Michelsen

Sted

Shanti IndreRo
Vestergade 73, 1 sal
Tønder, Region Syddanmark 6270 Danmark
Telefon
22967168
Se Sted hjemmeside