Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

5-dages fordybelse i mindfulness meditation

30. april 2019 - 5. maj 2019

6925 kr.

5-dages stilhedsretreat med Jacob Piet fra Dansk Center for Mindfulnesss.

Dette 5-dages stilheds-retreat er en mulighed for fordybelse af din egen mindfulness meditationspraksis. Stilhed og gode rammer giver optimale betingelser for retreatprocessen med rum og plads for det, som naturligt viser sig, når vi stopper op og prioriterer væren frem for gøren, enkelhed frem for adspredelse, og koncentration frem for distraktion.

Gennem intensiv mindfulness-praksis vil vi i fællesskab arbejde med at vågne mere op til livet, som det er, og som vi direkte oplever det – fra øjeblik til øjeblik. Det giver mulighed for at træde ud af tendensen til vanemæssig tænkning til fordel for fordybelse af et bevidst ikke-dømmende nærvær, som gør det muligt at møde livet – glæde såvel som sorg – med større medfølelse og forståelse.

Hvem henvender retreatet sig til

Retreatet henvender sig til personer, der underviser i mindfulness-baserede interventioner samt til personer, der er interesserede i at fordybe og nuancere deres egen meditationspraksis. Det er en forudsætning for deltagelse, at du har en regelmæssig meditationspraksis.

Det meste af tiden vil foregå i stilhed med en vekselvirkning mellem siddende og gående meditation. Der vil være perioder med mindful yoga og bevægelse, guidede meditationer, samt mulighed for en eller flere individuelle samtaler med underviserne med henblik på at støtte den enkelte i retreat-processen.

Indhold

Hver dag vil der være instruktioner i meditation til stabilisering, forankring og fordybelse af nærværets ressourcer og hjertets iboende kapacitet for venlighed, tolerance og medfølelse. Det er færdigheder, der bidrager til bedre mental sundhed, og som du har brug for, hvis du skal formidle mindfulness effektivt og autentisk videre til andre.  Hertil vil der være daglig undervisning med forskellige perspektiver fra kontemplative traditioner, som er relevante for det meditative arbejde med den helhed, vi kalder krop-og-sind.

Underviser

Jacob Piet er psykolog, ph.d., og certificeret MBSR-underviser. Jacob er ansat ved Dansk Center for Mindfulness, Aarhus Universitet, hvor han blandt andet har ansvar for MBSR-undervisning, -uddannelse og supervision.

Praktisk

Dette retreat afholdes på Duegården midt i det smukke og åbne landskab ved Flade Klit, Mors.

Tid

Retreatet starter den 30. april kl. 19.30 – fra kl. 18 er der mulighed for aftensmad.
Retreatet slutter den 5. maj kl. 12.00 – herefter er der mulighed for frokost inden afrejse.

Pris

Undervisning:

5.000 kr. (al undervisning er momsfritaget)

Kost og logi:

Telt 1925 kr. inkl. moms

2 pers. værelse 2.695 kr. inkl. moms

Der er meget få enkeltværelser – har du ønske om dit eget, beder vi dig give os en kort begrundelse herfor. Eget værelse 3.850 kr. inkl. moms.

Detaljer

Start:
30. april 2019
Slut:
5. maj 2019
Pris:
6925 kr.
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
View Website →

Arrangør

Dansk Center for Mindfulness ved Aarhus Universitet
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Duegården
Flade Klit 11, Nykøbing Mors
Morsø, Region Nordjylland 7900 Danmark