Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

4 ugers MBSR-baseret mindfulnesskursus

23. april 2019- 17:00 - 30. april 2019- 19:30

1800 kr.
4 ugers kursus i Mindfulness & Meditation Nærvær, Indsigt og Eksistens.
 
Næstkommende kursus i 4 uger– 4 aftener á 2,5 time starter Tirsdag d. 23. April 2019 kl. 17.00 – 19.30
 
Datoer: Tirsdage d. 23/4, 30/4, 7/5 og d. 14/5 kl. 17.00-19.30
 
Afholdes i QuietZones lokaler i læderstræde 13, 1201 kbh. K.
 
På i alt 10 timer fordelt over 4 uger vil du få en grundig introduktion til Mindfulness og grundlæggende MindfulnessMeditation. Du vil også få mulighed for at afprøve andre meditationer der øger nærværsevnen og indsigten i sindets natur. Kurset sigter endvidere mod, at give dig efterfølgende mulighed for at kunne opretholde og fordybe egen meditationspraksis og derigennem øge din mentale, følelsesmæssige og fysiske sundhed.
 
Gennem de anvendte praksisformer og grundindføringer får du mulighed for at opdage, at meditation, stilhedsoplevelser og udforskningen af ‘din indre virkelighed’ kan frisætte ressourcer der kan medvirke til øget selvindsigt, livsvitalitet, nærvær med andre mennesker, samt øget sindsbalance og indre ro. Du vil samtidig kunne anvende undervisningens indhold og praksisser til at forebygge og reducere stress, samt øge hjertets kvaliteter, empati, medfølelse, omsorg og venlighed.
 
Underviser: Mindfulnessinstruktør Rikke Deepthi Rosenkilde Larsen vil være underviser på de 4 aftener af 2,5 time.
 
Målgruppe: Personer der ønsker at få en grundig, bred og praktisk anvendelig indføring i meditationens veje og Mindfulness. Alle der har interesse for selvudfoldelse og frisættelse af iboende potentialer.
 
Forudsætninger: Ingen udover interesse. Det er ingen hindring hvis du i forvejen har let/fast meditationspraksis eller har prøvet at meditere efter andre anvisninger før, da tilgangen er inkluderende og supplerende.
 
Form: Kurset bliver afviklet i en støttende, integrerende og afslappet atmosfære. Undervisningen gennemføres i en kombination af teoretiske oplæg, praktiske øvelser samt udvekslinger. Deltagerne inviteres til at lave daglige hjemmeøvelser mellem sessionerne af ca. 20-60 minutters varighed. Der uddeles en kursusmanual samt adgang til guidede meditationer indtalt af underviseren på en app (hvortil der tilbydes rabatkode til oprettelse af abonnement i kursusperioden). Undervisningen tager udgangspunkt i MBSR programmet, som er en neutral indsigtsmetode uden religiøs tilknytning.
 
Indhold: Variationer af siddende meditationer og oplevelsesbaserede øvelser. Enkelte meditationer i bevægelse samt let kropsarbejde (Mindful Yoga) alle kan være med på.
 
Sigte: At deltagerne tilegner sig de fornødne forudsætninger for at få etableret og/eller fordybet en/sin egen praksis, der evt. kan danne basis for en mere bevidst oplevelse af egne ressourcer, samt tilgang til egen stilhed og ro indeni. Kompetencer der danner grundlag for en forøget evne til, at være med det er og i højere grad kunne rumme de udfordringer livet byder på.
 
Pris for selvbetalere:
Inklusiv 1. måneds efterfølgende fri træning i QuietZone
(værdi kr. 295.- forudsætter oprettelse af abonnement)
For eksisterende medlemmer: kr. 1500.-
For ikke-medlemmer: NU RABAT KR. 1800.- (normalt kr. 2400.-)
 
Pris for virksomheder, selvstændige, fradragsberettigede:
Inklusiv 1. måneds efterfølgende fri træning i QuietZone
(værdi kr. 295.- forudsætter oprettelse af abonnement)
For eksistrende medlemmer: kr. 1800.- ex.moms
For ikke-medlemmer: NU RABAT KR. 2200.- ex. moms (normalt kr. 2700.- ex. moms)
 
Hvis du tager en deltager med, fås der yderligere rabat på kr 500.- for jer begge.
 
Deltagerantal: max. 12
 
Alder: over 18 år
 
Tilmelding: tilmeldingsmail til Rikke Deepthi Rosenkilde Larsen
på [email protected] – betaling på mobilepay eller på bankkonto – aftales individuelt.
 
Om Rikke Deepthi Rosenkilde Larsen
MBSR baseret selvstændig Mindfulnessinstruktør og NLP Business stresscoach siden 2010. Er fast tilknyttet Center for Visdom & Medfølelse, samt QuietZone for egen praksis og undervisning.
Har gennem ca. 15 år vedligeholdt egen praksis med daglig træning, samt deltagelse på 2-3 årlige Stilheds- og Yoga retreats. Ligeledes deltagelse på forskellige efteruddannelsesforløb, konferencer mm. for at holde sig orienteret og opdateret indenfor eget felt.

Detaljer

Start:
23. april 2019- 17:00
Slut:
30. april 2019- 19:30
Pris:
1800 kr.
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Rikke Deepthi Rosenkilde Larsen
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Quietzone
Læderstræde 13,
København, 1201 Danmark
Se Sted hjemmeside