Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Stilhedsretreatdag på Djursland

22. september

500 kr.

Oplev det intense nærvær i stilhed med dig selv og andre

Du behøver ikke at rejse langt væk til fjerne egne for at få sindet og kroppen i ro. Det kan faktisk godt opnås på et dagsforløb med guidede meditationer, mindful yoga, gående meditationer ude, frokost som spises med nærvær, fordybelse i stilheden og egenomsorgen.

En dag der kan opleves som en opmærksomhedsrejse man overgiver sig til at flyde med i, som på havets bølger af kropsfornemmelser, tanker, følelser, sansninger, åndedræt og simpel væren. En dag med smuk poesi der taler ind til sjælen og sindsroen. En dag hvor vi er sammen som en gruppe, uden ord, men samtidig har ro til fordybelse i vores egen proces.

Du kan komme som en del af dit nuværende eller tidligere MBSR-forløb, eller fordi du er vant til at praktisere mindfulness og yoga og mangler et lille boost eller ny inspiration. Du kan også komme, fordi du akut savner at finde ind til roen og træde ud af hverdagens turbulens. Alle er velkomne, blot du allerede har erfaring med mindfulness. Er du i gang med et individuelt forløb hos mig, er din deltagelse på dagen inkluderet. Kom i løst afslappende tøj, overtøj til udendørs praksis. Der er yogamåtter og tæpper, og nogle meditationspuder (men medbring gerne din egen).

Pris: Deltagergebyr er 500 kr. inkl. moms.

Der serveres kaffe/the/frugt/sødt og frokost kan medbringes til fællesbord.

Sted: Det smukke fredelige økologiske gartneri på Djursland. Fælles transport fra Aarhus/Rønde kan arrangeres.

Læs mere: mindfulnessterapi.nu

Detaljer

Dato:
22. september
Pris:
500 kr.
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Rikke Braren Lauritzen
E-mail:
info@mindfulnessterapi.nu
Hjemmeside:
https://mindfulnessterapi.nu/

Andet

Underviserens baggrund
Certificeret MBSR-lærer fra UMass

Sted

Djursland
Skårupvej 7
Ebeltoft, 8400