Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Stilhedsdag ved det magiske Vosnæs

2. juni- 09:00 - 15:30

500 kr.

Stilhedsdag i det naturskønne Vosnæs , hvor du kan fordybe din mindfulness praksis.  En dag med fuld nærvær med dig selv, tid og ro til at lytte indad og lytte til kroppens indre.

Jeg afholder løbende stilhedsdage ifm. mine 8 ugers MBSR – Mindfulness Baseret Stress Reduktionsforløb hér i Vosnæs.

Der vil som tidligere blive åbnet op for nogle få ekstra pladser til dig, der tidligere har prøvet at være i stilhed. Du kan have gået på et af mine eller mine kollegaers MBSR hold eller have anden erfaring med meditation.

Vi vil fordybe vores mindfulness praksis i naturskønne omgivelser. Med undtagelse af introduktion og afslutning vil dagen foregå i tavshed. Stilhedsdagen giver dig mulighed for at integrere din mindfulness praksis dybere i dit liv. Vi vil arbejde videre med de meditationer, som du måske kender fra dit MBSR kursus, og du vil også blive introduceret til nogle få nye øvelser.

Livet er altid i bevægelse, alting forandrer sig. Vinter afløses af forår, og forår afløses af sommer osv. Den ene dag regner og rusker det, og den anden dag skinner solen. Sådan er det også med vores sind og krop. Og nedenunder det hele vibrerer en stille strøm af væren og samhørighed. Ofte har vi så travlt, at vi ikke mærker denne lille vibration. Måske vil du møde det i glimt, når du sætter tempoet ned; når du ikke skal være der for andre, og når du bliver guidet til at være i nuet igen og igen.

Indhold

De praktiske øvelser vil veksle mellem siddende meditationer, kropsscanninger, mindfulness yoga, mindful spisning, loving-kindness samt gående meditation i naturskønne omgivelser.

Praktiske oplysninger

Dagen afholdes i rekreative omgivelser lige ned til vandet og skoven hos Lene Jensen, Vosnæsvej 26 8541 Skødstrup. Parkering foregår på offentligt p-plads 300 m fra kursusstedet.

Tidspunkt og tilmelding

Fredag den 2. juni  kl. 9.00 –  15.30

Tilmeld dig her: Stilhedsdag ved det magiske Vosnæs – Terapeut Booking (easypractice.net)

Du skal selv medbringe frokost til fælles buffet. Der serveres kaffe, te, frugt og snack i løbet af dagen. Medbring løst tøj, tøj og sko til udendørs brug, vandflaske og indendørs sko eller sokker samt håndklæde, hvis du vil i vandet i pauserne.

Jeg har måtter, puder og tæpper, men hvis du hellere vil bruge dit eget udstyr, er du velkommen til det. Der er plads til 10 deltagere.

Pris: 500 kr.

Kærlig hilsen Lene

Detaljer

Dato:
2. juni
Tidspunkt:
09:00 - 15:30
Pris:
500 kr.
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Mindfulness – Lene Jensen
Telefon:
28104566
E-mail:
lene@mindfulness-lj.dk
Se Arrangør hjemmeside

Andet

Underviserens uddannelse
MBSR-lærer fra Aarhus Universitet/UMass
Sprog
Dansk
Undervisningsform
Fysisk fremmøde
Målgruppe
For alle
Landsdel
Region Midtjylland