Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Stilhed en hel dag med Stina Bavnhøj

28. marts

750Kr.
Stina Bavnhøj ©Stina Bavnhøj

Jeg skaber rammerne. Du tager tiden. Sammen giver vi plads til fordybelse og oplevelsen af indre ro. Du bliver guidet gennem forskellige former for meditation, som også inkluderer blid mindful yoga, gående meditation og kærlig venlighedsmeditation. Du medbringer selv din frokost, men kan også købe i nærliggende cafeer og butikker. Jeg sørger for the, frugt og chokolade.

Stilhedsdagen lørdag 28. marts 2020 kl. 9.00–16.00. Pris for hele dagen 750 kr. inkl. the, snacks og frugt.

For at kunne deltage bedes du skrive en mail til Stina, hvor du kort uddyber, hvad din motivation er for at deltage, og hvad din erfaring med meditation og mindfulness er.

Er du selvstændig / har egen virksomhed eller er det din arbejdsplads, der betaler tillægges 25 % (moms).

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du som studerende, pensionist, arbejdsløs eller af anden grund brug for at betale mindre.

Ved tilmelding må du gerne beskrive kort, hvad din motivation er for at deltage i stilhedsdagen. Om du er privat deltager; fulde navn, adresse og tlf.nr.
Hvis du er selvstændig/fradragsberettigede/firmabetalt bedes du oplyse firmanavn, adresse, attention og tlf.nr.

Du må også meget gerne nævne, hvordan du har fundet frem til stilhedsdagen (sociale medier, Mindfulnessguiden, hjemmeside, nyhedsbrev, anbefalet af andre, henvist fra læge/psykolog eller andet).

Bemærk at pladsen først er endeligt booket, når indbetaling er modtaget. Ved framelding tilbagebetales indbetaling ikke. 

Læs mere på stinabavnhoj.dk  

Detaljer

Dato:
28. marts
Pris:
750Kr.
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
View Website →

Sted

Behandlerkollektivet
Holger Danskes Vej 3 A-B
Frederiksberg, Region Hovedstaden 2000 Danmark
+ Google Maps