Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Retreat på Hornbækhus

10. september- 10:00 - 11. september- 17:00

2495 kr.

Kom som du er – gå hjem som dig selv

Et sensommer-retreat, hvor vi kærligt og nænsomt inddrager self-compassion, medfølelse og empati for os selv. Gennem blid yoga, meditation og reflektion. Vi tager den sidste bid af sommer og forbereder os på efteråret.

Kort sagt: Tid til dig.

Dagene bliver en god vekselvirkning mellem mindfulnessøvelser, meditationer, blid yoga, stilhed og selvfølgelig plads til at gå en tur i det naturskønne område ved stranden og i klitterne i Hornbæk.

På retreatet skaber jeg et trygt rum, og du kan læne dig ind i mit nærvær og mange års erfaring med at arbejde med kroppen og sindet.

I de smukke rammer, kan du på din egen måde gennem yogaen, compassion-øvelserne og stilheden praktisere og give plads til de følelser og sansninger, der byder sig til.

Har du brug for at finde roen og mærke dig selv og din krop igen?

Læs mere og BOOK din plads her senest 8. august

Øvelserne vil åbne op for en større selv-kærlighed, selv-omsorg og nærvær med dig selv først og fremmest.

Prisen inkluderer

To dages undervisning og lækre måltider, frugt, kage, kaffe/the og vand. Ekskl. drikkevarer (vin, øl, sodavand, specialkaffe osv.), ekskl. overnatning og ekskl. transport til og fra retreat-sted.

Book selv overnatning

Du har mulighed for at booke overnatning i forbindelse med retreatet. Kontakt og book direkte hos Hotel Hornbækhus i god tid. Der er alternativer, f.eks. Ewaldsgaarden, og på Hornbæk Camping med bl.a. små hyggelige hytter. Der er også mulighed for B & B i Hornbæk, f.eks. Trouville B & B. Og hos “Kragereden Guesthouse”, Søvænget 1B, 3100 Hornbæk, tlf. 28 92 43 63.

Hvad siger andre deltagere?

“Det har været så givende for mit sind og min krop. At sætte tiden af var op til debat og jeg er så taknemmelig for at jeg kom. Jeg har fået ro og en kærlig tilgang til mig. Jeg smider drama ud og får ro indeni og fokuserer på min økonomi.” – Aliana, deltager på retreat i 2021

“Stina er fantastisk god til at skabe en stemning af ro og nærvær. Supergod til at guide både yoga og meditationer, og man føler sig godt til mode i hendes nærvær.” – Mille Broe Kramer, 44 år, deltager på retreat i 2020

Læs mere og BOOK din plads her senest 8. august

Detaljer

Start:
10. september- 10:00
Slut:
11. september- 17:00
Pris:
2495 kr.
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Stina Bavnhøj
Telefon:
61703173
E-mail:
mail@stinabavnhoj.dk
Se Arrangør hjemmeside

Andet

Underviserens uddannelse
MBSR-instruktør fra Mindfullife
Sprog
Dansk
Undervisningsform
Fysisk fremmøde
Målgruppe
For alle
Landsdel
Region Sjælland

Sted

Hotel Hornbækhus
S Danmark