Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Mindfulness retreat Præstø 12-13.9.20

12. september- 10:00 - 13. september- 15:00

1500DKK

MINDFULNESS RETREAT 12-13.9.20

Kom med og oplev hvordan mindfulness hurtigt kan give dig ro, fokus, glæde, reducere stress og give bedre relationer. Nybegyndere og øvede er meget velkomne!

Hver dag er der undervisning i mindfulness med øvelser og meditation inde og ude fx på korte, skønne gåture i naturen og ved havet. Mindfulness øvelserne er lette at lære og målrettede på at du nemt kan bruge dem i din hverdag.

Alle aktiviteter er tilbud, så du vælger selv, om du vil deltage eller springe over.

Hver dag tilbydes der afspændingsundervisning. Der er også mulighed for tilkøb af massage.

Retreatet foregår i mit skønne og hyggelige sommerhus på Præstø med havudsigt og fantastisk natur. Der er fred og ro, du kan høre havet og fuglene og der er ingen støj fra biler.

Retreatet starter d. 12.9 kl. 10 og slutter d. 13.9 kl. 15.

PRIS
Pris for undervisning og 1 x aftensmad og 2 x frokost: 1.500 kr.
Der er 2 ekstra soveværelser med mulighed for at overnatte enten i dobbeltseng eller køjeseng efter først til mølle princippet.
Pris 300 kr. pr person.
Tillæg for enkeltværelse: 300 kr.

Der er mulighed for at bo på hoteller og B&B i nærheden fx Jungshoved Præstegård, Jungshoved B&B eller hoteller i Præstø.
Der er også mulighed for gratis at overnatte i telt i haven, hvis du selv medbringer telt.

Morgenmad pris: 50 kr.

Tilmelding er bindende, men du kan overdrage din plads til en anden, hvis du bliver forhindret. Du får en deltagerliste ca. en måned før turen. Tilmeldingsfrist 1.9.20.

INKLUDERET I PRISEN ER
Undervisning i mindfulness og afspænding
2 x frokost
1 x aftensmad med vin, øl eller sodavand

IKKE INKLUDERET ER
Transport til og fra sommerhuset. Der bliver oprettet en facebook gruppe, så deltagerne evt. kan planlægge at følges. Nærmeste togstation er Lundby, Næstved, Vordingbord eller Køge. Der kører bus fra Køge til Præstø. Derfra kører telebussen Frøen dig direkte til døren for 10 kr.

BETALING
Du kan betale online eller skrive en mail til mig på [email protected] for at sikre dig en plads. Når du har betalt og betalingen er registreret, vil du modtage en bekræftelse på, at du tilmeldt som som deltager på Præstø retreatet 2020. I tilfælde af at jeg aflyser turen, returneres det indbetalte beløb til dig.

Skriv gerne om du ønsker at overnatte i et af værelserne og om der er specielle fødevarehensyn.

Detaljer

Start:
12. september- 10:00
Slut:
13. september- 15:00
Pris:
1500DKK
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
View Website →