Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Mindfulness nytårsretræte

2. januar- 11:00 - 4. januar- 11:00

5700Kr.
Stina Bavnhøj ©Stina Bavnhøj
Mindful yin yoga, meditation, compassion, natur, stilhed og spa.

Spar kr. 200 pr. person ved tilmelding sammen med en eller flere – din ven, veninde eller partner, datter eller søn (minimum 16 år).

En rolig start på det nye år med nærvær og næring til alle celler. Vi er i de skønne naturomgivelser på smukke Gilleleje Badehotel i dejligt lyst lokale med trægulve, pejs og en fantastisk udsigt til natur og hav.

Prisen inkluderer undervisning, overnatning i lækkert enkeltværelse og eget bad/toilet, fuld forplejning inkl. kaffe, te, frugt, snack og sødt, fri adgang til badeafdeling og spa inkl. badekåbe helt frem til kl. 14 på afrejsedagen. Mulighed for at tilkøbe en ekstra overnatning.

Underviser er MBSR instruktør og yin yoga lærer, Stina Bavnhøj. (Teaching and guiding takes place in Danish, but non-Danish speakers are also welcome on the retreat).

Tilmelding foregår ved at skrive en mail til Stina. Oplysning om betaling ved tilmelding.

Nyt år, nye veje

Vil du gerne have tid til at mærke helt ind i dit hjerte og mærke dig? Så du kan være der for dine kære og nære – og det du brænder for.

Dit nervesystem vil falde helt til ro i løbet af de to døgns nytårsretreat, når vi mediterer og praktiserer compassion. I den blide mindful yin yoga praksis vil dit bindevæv blive mere elastisk, helt ind omkring og i meridianer, organer, muskler og hud.

Ophold i den dejlige spa-badeafdeling i mahognisauna, dampbad og på de varme sten i den tyrkiske hamam vil støtte roen i krop og sjæl. Rolige gåture i naturen lige uden for badehotellet, eller blot sidde og kigge ind i pejsens ild, mens du mærker stilheden, indeni.

Alt sammen vil hjælpe dig til at nære, mærke og genopdage din krop og din indre stemme og visdom. Det åbner op for, at dine ønsker for det nye år kan manifesteres ud fra et kærligt og ærligt sted i dit hjerte.

Mulighed for individuel session med Stina undervejs.

Det vil glæde mig at have dig med.

LÆS MERE

Klik her og skriv en mail for tilmelding og spørgsmål

Detaljer

Start:
2. januar- 11:00
Slut:
4. januar- 11:00
Pris:
5700Kr.
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Andet

Underviserens uddannelse
MBSR-instruktør fra Mindfullife, Øvrige uddannelser
Sprog
Dansk

Sted

Gilleleje Badehotel
Hulsøvej 15
Gilleleje, 3250 Danmark