Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

MBSR 8-ugers forløb ved Stina Bavnhøj

19. oktober- 18:00 - 20:30

4500 kr.

Mandage kl. 18.00–20.30. Første gang er mandag den 19. oktober 2020. De efterfølgende datoer er: 26. oktober, 2. – 9. – 16. – 23. – 30. november og 7. december. Stilhedsdag lørdag 28. november 2020 kl. 9-16. Det er også muligt at tilmelde sig stilhedsdagen uden at deltage i MBSR-kurset.

Stina Bavnhøj er uddannet mindfulness-instruktør (2015) fra Mindfullife v/ Eve Bengta Lorenzen og Robert J. Jørgensen inden for det evidensbaserede 8-ugers forløb MBSR. Hun er uddannet Coach ICF, Skyggecoach, personlig træner og yin yoga lærer med speciale i MFR og medianer. Stina har en baggrund som lærer og har undervist på privatskole på Frederiksberg gennem flere år. 

Gennem mange år har Stina arbejdet med mennesker, deres mentale sundhed, performance og kropsbevidsthed. Hun har mere end 30 års erfaring inden for undervisning af grupper og individuelle.

Stina har en oprigtig interesse i, at deltagerne på hendes forløb oplever tryghed, nærvær, ærlighed, diskretion og oplysning.

Medlem af Mindfulnessforeningen.

Læs mere om Stina >>

Hvorfor MBSR?

  • Mange tager et mindfulness kursus for f.eks. at skærpe opmærksomheden på sin kommunikation på jobbet, i parforholdet eller i forhold til sine børn.
  • Mange tager kurset for at forebygge og håndtere udfordringer i dagligdagen.
  • Mange tager kurset for at opøve et større nærvær og blive bedre til at håndtere stress.
  • Mange deltager for at øge sin egen-omsorg og trivsel.

Du behøver ikke at være stressramt for at deltage.

Kurset retter sig også til dig, privat som professionel, der ønsker personlig og faglig udvikling.

Et 8-ugers kursus i mindfulness er en investering i din fremtid

Hvis du er klar til at investere 27 timer i dig selv, så kan du forvente, at der vil åbne sig en lettere tilgang til de udfordringer du – ja, som vi alle møder i dagligdagen. Har du smerter vil du kunne opleve lindring – og din søvnkvalitet forbedres! Et 8-ugers forløb er en vej til indre ro, og redskaber til at kunne håndtere den uro, der altid vil være i vores aktive liv.

For størst muligt udbytte af forløbet må forventes 0,5-1 times individuel hjemme træning dagligt. Til det udleveres guidede øvelser på lydfiler og kursusmanual.

Tilmelding foregår ved at skrive en mail til [email protected].

Oplysninger i forbindelse med pris og tilmelding

8-ugers kurset koster kr. 4.500. Er du selvstændig / har egen virksomhed eller er det din arbejdsplads, der betaler tillægges 25 % (moms).

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du som studerende, pensionist, arbejdsløs eller af anden grund brug for at betale mindre, eller afdrage i rater over to gange.

Ved tilmelding må du gerne beskrive kort, hvad din motivation er for at deltage i kurset.

Hvis du er privat deltager bedes du oplyse fulde navn, adresse og tlf.nr.

Hvis du er selvstændig eller får betalt af firma bedes du oplyse firmanavn, adresse, attention og tlf.nr.

Du må også meget gerne nævne, hvordan du har fundet frem til dette kursus (sociale medier, Mindfulnessguiden, hjemmeside, nyhedsbrev, anbefalet af andre, henvist fra læge/psykolog eller andet).

Bemærk at pladsen først er endeligt booket, når indbetaling er modtaget. Ved framelding tilbagebetales indbetalt kursusgebyr ikke.

Læs mere på stinabavnhoj.dk

Detaljer

Dato:
19. oktober
Tidspunkt:
18:00 - 20:30
Pris:
4500 kr.
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:

Arrangør

Stina Bavnhøj
Hjemmeside:
https://stinabavnhoj.dk/

Andet

Underviserens uddannelse
MBSR-instruktør fra Mindfullife
Sprog
Dansk

Sted

Behandlerkollektivet
Holger Danskes Vej 3 A-B
Frederiksberg, Region Hovedstaden 2000 Danmark