Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

8-ugers MBSR forløb ved Berit Larsen

21. oktober- 16:30 - 19:00

4000 kr.
Berit Larsen ©Berit Larsen

MBSR programmet er det globalt set mest gennemtestede og forskningsmæssigt velafprøvede mindfulness program, udviklet af Dr.Jon Kabat-Zinn, University of Massachusetts.

På 8 ugers programmet anvendes der intensiv træning i mindfulness/bevidst nærvær til forbedring af helbred, livskvalitet og livsglæde hos raske og syge personer, herunder effektiv håndtering af symptomer på stress, angst og depression.

De seneste års forskningsresultater af MBSR Mindfulness programmet og dennes positive indvirken på såvel fysiske, personlige som professionelle liv, skaber øget interesse for at opøve mindfulness/bevidst nærvær, som en vej til mere essentiel livskvalitet, personligt lederskab og livfuldhed. Der er allerede et væld af studier der dokumenterer effekten af MBSR Mindfulness programmet.

Det være sig øget koncentrationsevne, mental fleksibilitet og klarhed, kropsbevidsthed, beslutningsevne og performance. Samtidig minimeres negative mentale mønstre og stress, der giver mulighed for bedre samarbejdsevne, kommunikationsevne, relationskompetence, kreativitet og innovation. Kroppen frigøres for stressorer, slapper af, regulerer og helbreder lettere sig selv. Endvidere øges evnen til empati og dermed øget mulighed for en inkluderende og rummelig holdning til sig selv og andre. Dette gør en stor forskel i udviklingen af såvel personlig integritet, troværdighed og autenticitet.

Se mere udførlig beskrivelse af MBSR programmet på www.mindful-u.dk. Du er også velkommen til at ringe på tlf.:26170955 eller skrive en mail på [email protected]

Underviser: Berit Larsen er psykoterapeut MPF, Coach ICF og uddannet MBSR lærer fra Århus Universitet. Hun har en baggrund som bevægelsespædagog og har herfra lang undervisningserfaring i kropsbevidsthed og bevægelse. Derudover har hun været leder og iværksætter i det private erhvervsliv. Berit er en erfaren mindfulness underviser inden for MBSR kursus forløb, samt kurser i meditation og kropsbevidsthed.

Tid: Kurset starter onsdag d. 21.oktober 2020 kl. 16.30-19.00.

Datoer: 2020: 21, 28 okt – 4, 11, 18, 25 nov – 3, 9 dec, samt et heldags fredagsretreat d.27/12 2020 kl. 9-16.00. (OBS: første kursusgang er tre timer kl.16.00-19.00).

Sted: Ros´Kilde Helsecenter Roskilde, Vindingevej 34E, 4000 Roskilde (retreat dagen foregår i Glim, Lejre)

WebsiteMindful-u.dk

Detaljer

Dato:
21. oktober
Tidspunkt:
16:30 - 19:00
Pris:
4000 kr.
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Berit Larsen
Telefon:
26170955
E-mail:
beritlarsen@mindful-u.dk
Hjemmeside:
www.mindful-u.dk

Andet

Underviserens uddannelse
MBSR-lærer fra Aarhus Universitet/UMass

Sted

Ros´Kilde Helsecenter
Vindingevej 34E
Roskilde, Region Sjælland 4000 Danmark