Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

19 dages Vipassana retreat i stilhed

30. maj

5900 kr.
Meditationslærer Uffe Damborg

Silent retreat med intensiv mindfulness meditation (vipassana & metta) i observation af tavshed. Undervisningen varetages af psykolog og vipassana-lærer Uffe Damborg, der underviser i linjen fra Anagarika Munindra og Mahasi Sayadaw.

Det er en klassisk vipassana-retreat med en fast daglig rutine (se programmet) med sidde-meditation, gå-meditation og spisemeditation, løbende instruktioner og individuelle opfølgninger. Programmet følger strukturen fra tidligere retreater arrangeret af NLVS. Retreaten er både for den motiverede begynder og den erfarne.

Den teoretiske forståelsesmodel er theravada buddhismens meditationspsykologi. Der undervises på dansk.

Ved dagens slutning afholdes en dharma-tale med et emne, der er relevant for den meditative praksis.

Retreaten er kvalificerende på uddannelsen til MBSR instruktør i Dansk Center for Mindfulness ved Aarhus Universitet.

Retreat-gebyret omfatter ikke undervisningen. Retreaten afholdes efter theravada buddhismens traditionelle dana-princip. Dette indebærer, at deltagerne opfordres ved slutningen af retreaten til anonymt at donere et gebyr for undervisningen i overensstemmelse med deres værdsættelse og økonomiske formåen.

Røsnæs retreaterne arrangeres af Northern Light Vipassana Society, der er en sammenslutning af skandinaviske buddhister. Selskabet blev grundlagt i Fredrika, Lapland i 2008 og har til formål at arrangere vipassana-retreater på en non-profit basis.

Læs mere her

Detaljer

Dato:
30. maj
Pris:
5900 kr.
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:

Andet

Underviserens uddannelse
Øvrige uddannelser
Sprog
Dansk

Sted

Røsnæs
Røsnæsvej 225
Kalundborg, Region Sjælland 4400 Danmark
+ Google Maps