Indlæser Begivenheder

← Tilbage til Begivenheder

Ann Ostenfeld-Rosenthal

http://mindfulnessdjursland.dk

Ann Ostenfeld-Rosenthal har en stor del af sit liv arbejdet som antropolog og har specialiseret sig i medicinsk antropologi. I 2012 grundlagde Ann sin egen virksomhed: Mindfulness Djursland og har siden undervist i MBSR forløb. Hun afholder også retrætedage og en årlig sorgretræte.

Uddannelse

Ann har en Ph.D. grad i medicinsk antropologi og er uddannet MBSR lærer fra Dansk Center for Mindfulness, Aarhus Universitet og CFM Certificeret MBSR lærer. Hun har desuden trænet meditation, nærvær og fordybelse på Center for Professionel og Personlig udvikling ved cand. psyk. Vibeke Adler siden 2002.

Cancerpatienter, pårørende og sorg

Anns antropologiske forskningsprojekter har givet særlig indsigt i cancerpatienters fysiske og følelsesmæssige livsverden. Hun har selv personlige erfaringer med at være nær pårørende til en cancerpatient. Cancerpatienter og deres pårørende samt mennesker i sorg står derfor hendes hjerte nær.

Ann er formand for foreningen Nærvær omkring Døende, der blev dannet ved en stiftende generalforsamling i juni 2017.

Se mere på: Mindfulnessdjursland.dk

Brevkassesvar fra Ann Ostenfeld-Rosenthal

Du kan spørge Ann om sorg, at miste og compassion/medfølelse inden for MBSR-programmet. Skriv til Mindfulnessguidens brevkasse her

Her kan du læse nogle af de spørgsmål, som Ann har besvaret:

Hvordan kan man være noget for et andet menneske, når der ikke er noget håb?

Kan jeg lære mindfulness, når jeg sidder i kørestol?

Kan mindfulness hjælpe på søvnproblemer og tankemylder?

Hvordan fortsætter jeg efter MBSR-kurset?

september 2019

MBSR med Ann Ostenfeld-Rosenthal

25. september- 17:00 - 19:45
Tustrup Hede, Georgsmindevej 16, Allingåbro
Norddjurs, Region Midtjylland 8961 Danmark
3000 kr.
Ann Ostenfeld-Rosenthal

Ann Ostenfeld-Rosenthal har en Ph.D. grad i medicinsk antropologi og er uddannet MBSR lærer fra Dansk Center for Mindfulness, Aarhus Universitet. Hun har desuden trænet meditation, nærvær og fordybelse på Center for Professionel og Personlig udvikling v/ cand. psyk. Vibeke Adler siden 2002. Datoer: Start onsdag den 25. september  kl 17 - 19.45. Herefter onsdage d 2.10, 9.10, 23.10, 6.11, 13.11 kl 17-19.45. En hel dag d 17.11 kl 9-16 og d 27.11 og 4.12 kl 17-19.45. Om kurset: Små…

Læs mere »